Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobili po deset dana zatvora

Jedan pijani Zadranin bježao policiji, drugi vozio s dva i pol promila alkohola

policija
Marijan Susenj/PIXSELL
29.03.2021.
u 15:46

Obojici vozača određeno je zadržavanje u zatvoru od 10 dana

U nedjelju, 28. ožujka u 16.10 sati na cesti Ž6027 u Žegaru policijski službenici Policijske postaje Obrovac su prilikom kontrole prometa uočili osobno vozilo Fiat zadarskih registracijskih oznaka te su vozača u više navrata pokušali zaustaviti i upozoravali ga svjetlosnim i zvučnim signalima da se zaustavi, na što se vozač oglušio te nastavio vožnju. Ubrzo je zaustavljen te je utvrđeno kako je vozilom upravljao 64-godišnjak, pod vidnim utjecajem alkohola dok je alkotestiranje odbio te je priveden u službene prostorije policije.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama priveden je na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru gdje mu je određena mjera zadržavanja u zatvoru u trajanju od 10 dana, nakon čega je predan u Zatvor u Zadru.

>> VIDEO Gdje se u Europi najteže kažnjava pijane vozače?

 
Noćas, 29. ožujka u 00.20 sati u Ulici Hrvatskog sabora u Zadru, policijski službenici Postaje prometne policije Zadar su prilikom kontrole prometa zaustavili osobno vozilo zadarskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 46-godišnjak prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 2,47 promila, nakon čega je priveden u službene prostorije policije.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama uz Optužni prijedlog priveden je na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru gdje mu je određena mjera zadržavanja u zatvoru u trajanju od 10 dana, nakon čega je predan u Zatvor u Zadru - istakli su iz zadarske policije.
 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije