Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sumnjiče ih za krađu

Jedan iz vikendica krao alat, drugi s terasa suncobrane

suncobrani krađa ukradeni
Foto: PU Primorsko-goranska
29.04.2020.
u 12:21

Muškarac (32) je tijekom krađe oštetio i videonadzor, vjerojatno kako bi uništio dokaze protiv sebe

Zbog više provala i krađa, uglavnom predmeta iz vikendica i s terasa ugostiteljskih objekata, osumnjičena su dvojica muškarca u dobi od 22 i 32 godine. Kako je priopćila PU primorsko-goranska, 22-godišnjak se sumnjiči da je 14. travnja provalio u vikendicu na području Grobnika iz koje je ukrao alat i neke druge predmete.

Kuća je vlasništvo 54-godišnjakinje, koja je oštećena za oko 3000 kuna. Dobra vijest za nju je što je dio ukradenih predmeta nađen te joj je vraćen. Što se pak tiče 32-godišnjaka, njega se osim za krađe sumnjiči i za oštećenje tuđe stvari.

Sumnjiči ga se tako da je tijekom travnja s terasa dvaju ugostiteljskih objekata na području Rijeke ukrao sedam suncobrana.

Tijekom krađe je oštetio i videonadzor, vjerojatno kako bi uništio dokaze protiv sebe. Šteta je i tu bila nekoliko tisuća kuna. Policija je dio suncobrana našla i vratila vlasnicima, dok se za dio sumnja da ih je 32-godišnjak prodao.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije