Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objava iz 2017.
Povratak na članak

Je li zahvaljujući ovome Filip Zavadlav dobio posao na brodu?

Facebookom se proširio status koji je splitski ubojica objavio još u srpnju 2017. godine

Komentari 53

SV
svjetlana123456
20:08 12.01.2020.

Bas me zanima kako su svi novinari u bilo kojem listu i na tv dobili posao po strucnosti i znanju nisu sigurno a sada ovog jadnika kako je on dobio posao zbog vracenog novcanika sta bi tek pisali da je je maznuo novcanik

VL
Avatar KOMENTAR
KOMENTAR
20:33 12.01.2020.

Ovaj slučaj je pokazao svu bijedu hrvatskih medija. Masovno preispitivanje obitelji ovoga Heroja i umanjivanje zasluga za uspješno provedenu deratizaciju. Htv u dnevniku kaže kako grupa potpore ima nekih 3 do 4 tisuće članova a u tom trenu je bilo preko 12 000.

VL
MA
Maro
20:00 12.01.2020.

Eto dečko ocito ima moralni integritet i nije čak na nagovor svoje okoline popustio u svom naumu da bude pošten a pukao je kao sto bi svaki čovjek u očaju pukao ako se osjeća nemoćan pred bandom i sustavom kojii ga je ostavio samog na nemilost zlikovcima. Nisam za ubijanja nikako ali nadam se da ce sudac prema ovom dečki imati u vidu maksimalne olakotne okolnosti sto bi inace trebalo ugraditi u zakon ako se običan neosuđivan gradjanin sukobi sa osuđivanim ljudima koji ponavljanu svoju zlodjela na stetu običnih i poštenih ljudi da im se uzme to kao olakotna okolnost pa bi banda pazila kako se ophodi s građanima koji pošteno rade svoj posao i mirno žive svoj život. U Singapuru bi takve dilere čekala smrtna kazna ionako...

VL
FR
franjo
20:26 12.01.2020.

Kod policije i sudstva kakvo nam je , čovjek je uzeo pravdu u svoje ruke i likvidirao kriminalce kojima zakon nije mogao ništa i trabalo bi ga nagraditi a ne kazniti. To je možda žalosno da tako mora biti alii to je stvarnost i istina.

VL
Avatar moranzilanovic
moranzilanovic
20:28 12.01.2020.

Da je ukrao novčanik kandidirao bi za posao državnog tajnika.

VL
Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
21:34 12.01.2020.

Prije nekoliko sati hrvatski novinari su prenijeli vijest od "neslužbenog izvora" kako je isti mladić provalio u crkvu i s mamom krao donacije. Ovo demantira novinare i neslužbeni izvor, a svi mi se nekako čini da se pokušava javnost izmanipulirati kako bi prestali s podrškom koju mu pružaju. Mislim da bi se novinari prije trebali pozabaviti, ako im je stalo do objektivnog istraživačkog novinarstva, koje su to radnje u zadnjih par godina poduzeli načelnici policije na tom području, zajedno sa županijskim državnim odvjetnikom, po pitanju sprječavanja ilegalnog kamaterenja, prodaje narkotika, mafijaških obračuna, upadanje u tuđe domove i tako dalje. To su pitanja koja zapravo zanima čitavu hrvatsku javnost

VL
TU
turko
20:10 12.01.2020.

split grad slučaj,mali grad prepun kriminala,a što rade mjerodavni ?? Kad treba kazniti poštenog čovjeka za prekršaj tu su svi efikasni od policije do sudstva,osim ako niste iz ugledne hrvatske obitelji.

VL
TO
tom33
20:33 12.01.2020.

Toliko smo/sam izgubili vjeru u drzavu,sudstvo i policiju da Filipa velicamo kao heroja jer je rijesija trojicu olosa sa ulice ne uzimajuci u obzir nacin na koji je to napravija.

VL
SV
SveJeUzalud
20:40 12.01.2020.

....ovim člankom država vadi fleke....skida vlastitu odgovornost za nečinjenje....komemtari kažu svr....

VL
AB
abendblatt
21:58 12.01.2020.

Covjek je bio posten, vratio je takuin pa mu se zahvalan vlasnik oduzio na najbolji moguci nacin, ljepa gesta od obadvojice.

VL
HH
Hrvoje Hrk !!
20:47 12.01.2020.

Puna podrška pomorcu

VL
SV
SveJeUzalud
20:42 12.01.2020.

...ostali smo bez tvornica, bez radnih mjesta, bez mirovina, zdravstva, sudstva, policije....sve su dobili podobni...ali bez dostojanstva se ne smije ostati...uzeti oružje i boriti se...bez metka nema revolucije....treba pogledati Francuze kojima će to dugo trajati...kasno su počeli...a nikad nije kasno....

VL
HO
horton
21:42 12.01.2020.

Ne znam koja je bila ideja ovog članka, ali mislim da vraćanje novčanika dovoljno govori o njegovom karakteru UNATOČ tome što je više odgojen na ulici nego u obitelji. A posao preko veze... osudite ga za to, kad već niste Bandićevu ekipu.

VL
LU
lupa
21:20 12.01.2020.

I? Pa hrpa nas je dobilo posao po preporuci, nekakav, bilokakav...i sada bi se na to trebalo gledati kao na neku sramotu zbog problema "uhljebizma". Jedno je nepotizam u drzavi, jedno je gomilanje nepotrebnih (sefovskih) poslova za rodake, a drugo je preporuka za privatnu firmu...to se inace zove u nomalno svijetu "networking".

VL
Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
21:04 12.01.2020.

Linč, novinarsko crnilo. Nemogu vjerovat, ispast će kriv za pregaženu djevojčicu

VL
Avatar Zgubider..
Zgubider..
22:15 12.01.2020.

Pa i po ovom članku se vidi da je dečko u redu, pošten i da ima kičmu jer ne da na sebe i svoje iznad određene granice!

VL
CR
CrniGaro
21:43 12.01.2020.

Pokvareni tuđinski novinari iz neprijateljskog Večernjeg listma

VL
CA
Cafa
23:02 12.01.2020.

Neće vam proći ova namjera da se poštenog dečka ocrni. Heroj je. I nadam se da će ih biti još koji će shvatiti da je to bolja opcija od života u ropstvu, gdje uvijek netko drugi vozi skupe aute makar imao i 150 kaznenih prijava.

VL
NI
nitkojavan
22:03 12.01.2020.

Nevezano za temu direktno ; Mislim da bi ste trebali izbrisati ovaj članak pošto osim toga što dokazuje nestručno istraživanje i nepoznavanje tematike, ništa drugo ne poentira. Naime, kadetura i asistentura nije posao ; to je praksa odnosno stažiranje odod 12 mjeseci koja je potrebna za pristup Poručničkom ispitu u nautičkim zvanjima, odnosno takozvanoj Klasi u brodostrojarskim zvanjima, a koji su pak potrebni za dobijanje posla u struci. Dakle, ne možete pisati o tome da je netko dobio posao vježbenika palube, to nije posao, to je stažiranje. To je rulet koji smo prošli svi mi pomorci,kao i osobe u drugim strukama. Da pojednostavimo, kao što morate imati sreće da vas netko primi na staž u svim poslovima na kopnu, tako mi moramo imati sreće da nas netko primi na kadeturu ili asistenturu... Kadeta je puno, a kompanije im nisu sklone, pogotovo u zadnje vrijeme gdje se porucnicki kadar, pogotovo juniorski puni iz bazena Rumunjske,Ukrajine, Rusije, Filipina itd. Druga cinjenica je ta da apsolutno morate imati nekoga, bilo to Sveuciliste ili osoba, da vas “ugura” na kadeturu da bi uopce dobili priliku polagati porucnicki ispit i iza toga naci posao... Lp.

VL
RA
RATKO
21:46 12.01.2020.

Filip je pravi covjek na pravom mjest!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.