Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objava iz 2017.

Je li zahvaljujući ovome Filip Zavadlav dobio posao na brodu?

Filip Zavadlav
Foto: Facebook
1/7
12.01.2020.
u 19:45

Facebookom se proširio status koji je splitski ubojica objavio još u srpnju 2017. godine

Facebookom se proširio status Filipa Zavadlava, mladića koji je u Splitu ubio troje ljudi, a s kojim se nagađa kako je mladi pomorac dobio posao na brodu.

On je, naime, 18. srpnja 2017. godine objavio kako je pronašao novčanik marke Giorgio Armani u kojem je bilo nekoliko stotina kuna te osobni dokumenti i kartice muškarca koji ga je izgubio.

Zavadlav je pisao kako je novčanik odnio kući, a kada je vidio da vlasnik stanuje u njegovu kvartu, odlučio ga je vratiti.

Foto: Facebook/RTL

Priznao je kako je o pronalasku novčanika razgovarao s nekim svojim poznanicima koju su mu sugerirali da zlouporabi podatke ili da ''uzme lovu i baci to ča''.

"No, ja sam se odlučio za opciju da kompletan takuin vratin čoviku te sam isto i učinio. Kada je čovjek vidio da sam mu došao vratiti novčanik, bio je sretan te se začudio što je novac još uvijek u novčaniku i na silu mi ga ugurao u džep nudeći mi da će mi dati još novaca, no ja nisam htio uzeti", napisao je Zavadlav.

Foto: Facebook/RTL

Nadalje je otkrio što mu je čovjek obećao.

"Naveo je da će kontaktirati neke poznanike u svrhu da me ubaci na brod kako bi kompletirao kadeturu s još 6 mjeseci obavezne duge plovidbe. Ja vjerujem da će i ova balada imati sretan kraj te ćemo preko novčanika otići na brod",napisao je Filip Zavadlav.

VIDEO Tko je Filip Zavadlav:

Kao što je i poznato, posao na brodu je i dobio, a možda je tome pripomogao čovjek iz njegove priče s izgubljenim novčanikom.

Ključne riječi

Komentara 53

SV
svjetlana123456
20:08 12.01.2020.

Bas me zanima kako su svi novinari u bilo kojem listu i na tv dobili posao po strucnosti i znanju nisu sigurno a sada ovog jadnika kako je on dobio posao zbog vracenog novcanika sta bi tek pisali da je je maznuo novcanik

Avatar KOMENTAR
KOMENTAR
20:33 12.01.2020.

Ovaj slučaj je pokazao svu bijedu hrvatskih medija. Masovno preispitivanje obitelji ovoga Heroja i umanjivanje zasluga za uspješno provedenu deratizaciju. Htv u dnevniku kaže kako grupa potpore ima nekih 3 do 4 tisuće članova a u tom trenu je bilo preko 12 000.

MA
Maro
20:00 12.01.2020.

Eto dečko ocito ima moralni integritet i nije čak na nagovor svoje okoline popustio u svom naumu da bude pošten a pukao je kao sto bi svaki čovjek u očaju pukao ako se osjeća nemoćan pred bandom i sustavom kojii ga je ostavio samog na nemilost zlikovcima. Nisam za ubijanja nikako ali nadam se da ce sudac prema ovom dečki imati u vidu maksimalne olakotne okolnosti sto bi inace trebalo ugraditi u zakon ako se običan neosuđivan gradjanin sukobi sa osuđivanim ljudima koji ponavljanu svoju zlodjela na stetu običnih i poštenih ljudi da im se uzme to kao olakotna okolnost pa bi banda pazila kako se ophodi s građanima koji pošteno rade svoj posao i mirno žive svoj život. U Singapuru bi takve dilere čekala smrtna kazna ionako...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije