Naslovnica Vijesti Crna kronika

Je li zagrebački salon paravan za prostituciju? 'Masaža s ručnim pola sata 300...'

Kad je novinar prema dogovoru otišao u stan, vrata mu je otvorila djevojka odjevena u čipkasto donje rublje i štikle. Rekla mu je da se salon bavi isključivo masažom i da nema pružanja seksualnih usluga
16. svibnja 2019. u 17:19 43 komentara 30851 prikaza
Žena u čipkastom rublju
Foto: Getty Images

Obični salon za masažu ili nešto više? Mnogi susjedi sumnjaju da se u stanu u jednoj zgradi u Zagrebu zapravo radi o seksualnim uslugama pod paravanom salona za masažu.

Amsterdam 'Ovo ne može biti to' Unajmio sobu preko platforme Airbnb i nije mogao vjerovati što je unajmio

- Vidjeli smo da to nije baš, ajmo reći, nekakva klasična djelatnost jer nakon nekog vremena počele su dolaziti samo muške osobe - rekao je jedan anonimni svjedok za Provjereno. Svjedoci kažu da su vidjeli tablice iz cijele zemlje, ali i iz BiH, pa čak i diplomatske. Susjedi su postali posebno zabrinuti nakon nekoliko bliskih susreta s klijentima.

Kažu da su se u protekli dvije godine nagledali svega, čak su nekoliko puta zvali i policiju, ali kažu da prave reakcije nije bilo. Novinar Provjerenog došao je do broja telefona djevojke iz stana.

- Masaža s ručnim pola sata 300, masaža body to body pola sata 400 - rekla je žena s druge strane telefona. Kad je novinar prema dogovoru otišao u stan, vrata mu je otvorila djevojka odjevena u čipkasto donje rublje i štikle. Rekla mu je da se salon bavi isključivo masažom i da nema pružanja seksualnih usluga. Vlasnik stana kaže pak da mu je sve izgledalo normalno i da nema indicija.

Parking u Dubrovniku TURISTIČKI GRAD Nije joj dao da se parkira jer je mislio da je iz Srbije: 'Problem je kada niste iz Dubrovnika'

Dnevnik.hr piše kako je Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu ispitalo 20-godišnju djevojku zbog sumnje da je zbog materijalne dobiti stupila u kontakt s više ženskih osoba i s njima dogovarala kako će pronaći klijente i pružati im seksualne usluge uz novčanu naknadu.

Istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu podnesen je prijedlog za određivanjem istražnog zatvora, no taj je zahtjev odbijen te će se djevojka braniti sa slobode.

Pogledajte video o misterioznim ljudima - tko su zelena djeca, svjedokinja Kennedyjeva ubojstva...

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
 • Avatar Korny87
  Korny87:

  Imamo pravih problema. Ovo nije problem nikakav. Ljudi plate, dobiju uslugu. Svi su sretni i nasmijani.

 • Armagedon:

  Ima svakakvih masaža..... pa i to je jedna od njih.... tehnički gledano.... bolje da vode ljubav nego da se ubijaju..... treba sve to legalizirati i neka se lijepo izdaju računi i plaća porez..... to je najstariji zanat na svijetu i ... prikaži još! ne može ga Bog otac ukinuti......

 • Mr.Serator:

  Novinaru,moze adresa?Ja do sada nikako da naletim na visoke pete i čipkasto rublje?!😫