Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
viđala i sarkozyja?

Je li francuska ministrica u vrijeme začeća imala 8 ljubavnika?

'France's Justice Minister Rachida Dati arrives in the courtyard of the Elysee Palace in Paris for the first weekly cabinet meeting of the year, January 7, 2009.  REUTERS/Charles Platiau (FRANCE)'
Reuters/PIXSELL
05.11.2012.
u 09:32

Ministrica pravosuđa Rachida Dati uvjerena je da je otac njena djeteta multimilijunaš Dominique Desseigne, no on ne želi priznati očinstvo

Lijepa francuska ministrica pravosuđa Rachida Dati (47) navodno se viđala s čak osam ljubavnika u trenutku kada je zatrudnjela s kćeri Zohrom (3). Piše o tome Daily Mail koji navodi da je ministrica uvjerena kako je otac njena djeteta multimilijunaš Dominique Desseigne koji pak ne želi priznati očinstvo.

Dati je stoga pokrenula sudski postupak, no Desseigne i dalje odbija pristati na test DNK za utvrđivanje očinstva. U francuskim je medijima oklevetao bivšu ljubavnicu tvrdeći da je Dati u trenutku začeća paralelno održavala ljubavne odnose s nekoliko muškaraca.

U to se vrijeme špekulirao da ministrica rado navraća u krevet bivšeg predsjednika Nicolasa Sarkozyja, a kasnije se pričalo da se viđala s jednom TV zvijezdom, ministrom te španjolskim premijerom Joseom Marijom Aznarom.

>>Analiza DNK  pokazala: Kardinal nije otac Petera Stelzera

 

Komentara 49

AR
arjavas
12:06 05.11.2012.

Vodrag., poslovca veli "bonus penis pax in domus!" , tako da tvoja teorija može držati u slučajevima ako penis nije bonus., Kaj se tiče ove ministrice , i francuski tabloidi moraju od nečeg živjeti.

BO
bomba
12:07 05.11.2012.

Ja znam da žene vole imati jednog paradnog i jednog radnog. Paradni sama riječ kaže za pokazivati a radni za ono što fali paradnom. Ova ima radne kao da rade na serijskoj traci pa ne mogu svi stići odraditi svojee obveze pa ih angažirala da se ima zlu ne trebalo.

PO
porezni.obveznik
11:58 05.11.2012.

entuzijast, gdje vidis temelj za svoju pretpostavku? zasto se obrazovana i strucna zena ne bi smjela prasit sve u 16 (ako je uopce to sve istina, a ne blacenje od strane uvrijedjenog milijunasa)? ako je tebi seks smece i gnoj, onda te treba zalit. u clanku ne pise da je udana, pa ispada da nikoga nije prevarila. ili mislis da bi trebala zivjeti kao casna sestra?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije