Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U samoizolaciji

Javio se i ministar Malenica: Osjećam se dobro, prisegnut ću kad se steknu uvjeti

Ivan Malenica
Foto: Screenshot
24.07.2020.
u 06:50

Novi resor novi je izazov i nova odgovornost. Biti ministar u 15. Vladi RH velika je čast i obveza da se provedu reforme, poručio je iz samoizolacije novi ministar uprave i pravosuđa Ivan Malenica

Zbog zaraze koronavirusom ministar uprave i pravosuđa Ivan Malenica nije prisustvovao sjednici Sabora na kojoj je kasno sinoć izglasano povjerenje Vladi Andreja Plenkovića, no javio se putem Twittera.

Čestitao je premijeru i svojim kolegama te rekao kako će on prisegnuti čim se za to steknu uvjeti. Dodao je i da se osjeća dobro.

– Čestitam predsjedniku Vlade na ponovnom izboru, kao i svim dragim kolegama i kolegicama kojima je Sabor ukazao povjerenje. Zahvaljujem i ja na ukazanom povjerenju da u iduće četiri godine vodim Ministarstvo pravosuđa i uprave. Nažalost, zbog koronavirusa nisam mogao danas prisustvovati sjednici Sabora i položiti svečanu prisegu, ali čim se za to steknu povoljni zdravstveni uvjeti svečano ću prisegnuti u Hrvatskom saboru. Novi resor je novi izazov i nova odgovornost. Biti ministar u 15. vladi RH velika je čast i obveza da se provedu reforme. Osjećam se dobro, vrijeme provodim čitajući knjige i pripremajući se za novi resor i nove izazove. Zahvaljujem se svima na brizi za moje zdravstveno stanje i željama za brzi oporavak – rekao je Malenica.

Ključne riječi

Komentara 3

ND
Necijepljeni degenerik
07:11 24.07.2020.

Malenica se osjeća dobro kao i svaki hadezeovac. Anus uredno proširen.

SC
Serious_Callers_Only
08:24 24.07.2020.

I on i Capak su potpuno bijeli a sredina je ljeta.

Avatar lajavopseto
lajavopseto
09:03 24.07.2020.

Bila bi velika šteta ostati bez ovako sposobnog ministra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije