Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠUKER NA SUDU:
Povratak na članak

'Jarnjak i Barišić bili su ljudi od najvećeg povjerenja Ive Sanadera'

Bivši ministar financija Ivan Šuker tvrdi da je za Fimi mediju prvi put čuo kada su počeli medijski napisi o njoj

Komentari 3

ZB
zbuniceva
12:08 04.03.2013.

Zadivljuje lakoća kojom gospoda Suker, Jandrokovic i časni im kolege sve o svemu autoritativno i elokventno znaju, jučer danas i sutra, kad je u pitanju HR drzava i vazne državne odluke i problem. ista gospoda nikaj ne znaju, nisu čulili od časnih kolega koje jedva da poznaju, nemaju pojma i nije ih interesiralo sve najvažnije kaj je za znati u stranci koja je stvorila njih i koju su stvarali i predstavljali sve ove godine. I bojim se da su istog kova i istog principa se drze i njihovi časni kolege danas na vlasti, o državi sve znaju a o poslovima vlastite stranke i kolega pojma nemaju.

VL
Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
14:35 04.03.2013.

Ja mislim da ta Fimi Medija uopće ne postoji. Dokaz tome je sam Sanader koji nezna ništa o tom Imenu. Vjerujem kako je sve izmislio Blesavi HR Narod

VL
YO
yocko
15:16 04.03.2013.

Ako Šuker nije nikad rekao istinu sad je,sve je Jarnjak obavljao za Sanadera on mu je bio desna ruka i čovjek od povjerenja, on je osobno tražio ljude za koje on zna da su poverljivi,tako je našao i dovukao bivšeg ministra i našao ga je u Križevcima i dan danas dolazi knjemu u lov..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.