Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jahtom u otočić

Jahtom se nasukao na Pijavici, kapetan se spasio gumenjakom

jahta (1)
Foto: Lučka kapetanija Trogir
1/3
03.04.2011.
u 10:57

U vrijeme nasukanja na plovilu se nalazio jedino zapovjednik Gašper Rojc, slovenski državljanin, koji je tom prilikom ozlijedio očnu arkadu

U nedjelju rano ujutro na otočić Pijavica, na ulazu u trogirski zaljev nasukala se motorna jahta „Marquis“. U vrijeme nasukanja na plovilu se nalazio jedino zapovjednik Gašper Rojc, slovenski državljanin, koji je tom prilikom ozlijedio očnu arkadu. Gumenjakom se odvezao do marine u Segetu, gdje je prijavio nasukanje.

Jahta, dužine 12,45 metara, plovi pod mađarskom zastavom i u vlasništvu je Hypo Alpe-Adria Leasing. "Marquis" se polovicom svoje dužine nasukao na Pijavicu i u njega prodire more.Na mjesto događaja upućen je kapetan Lučke kapetanije Ispostave Trogir koji će obaviti očevid.

U Ministarstvu pomorstva, prometa i veza tvrde kako nema onečišćenja mora.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar dragi Ivo
dragi Ivo
13:31 03.04.2011.

I ja sam slupao peglicu pa se ne kurcim po novinama.

CA
CastrumFF
15:40 03.04.2011.

@vidimškoj Tako je !!! Hrvatsko more samo hrvatima i nikome drugom! Zabraniti plovidbu za Slovence, Nijemce, Čehe, Slovake, Amerikane, Špance, Italijane, Madžare, Avstijsce, Švicare, Francuze, Grke, Turke, Srbe, Crnogorce, Bosance, Makedonce, Libijce, Švede, Fince, Ruse, Ukrajince, Šiptare, Cigane, Belgijce.... Zabranitt za SVE! U stvari trebalo bi zabranit TURIZAM !

VI
vidimškoj
11:58 03.04.2011.

janez,a oni bi tili po Jadrana.........Ništa više i ni dalje od polovice Piranskog zaliva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije