Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLABA KOMUNIKACIJA
Povratak na članak

Jadranka Kosor kritizira odnos sadašnje hrvatske vlasti prema BiH

Njena je ocjena da treba otvoreno reći kako u današnjoj EU nema dovoljno interesa da BiH postane članicom pa je tim prije važnije da se Hrvatska na tom planu dodatno angažira, odnosno da odlučnije zagovara europski put te zemlje

Komentari 12

MA
Markos
10:35 01.07.2019.

Dakle po njenome nije na BIH odgovornost za njezino stanje pa tako i za evropski put te zemlje? Ne, po njenome se sa tim mora zamarati Hrvatska koju ta ista BIH mrzi? Nije li na BIH da jede gulaž kojeg si kuha? Po njenom bi to trebala jesti Hrvatska? Kako, da se kod nas Slovenija sa tim ne zamara več gleda svoj interes i sa svim silama se pokuša otkaćiti tog Balkana? Dajte gledajte svoja posla i svoj narod i to je to. Pozdrav iz Slovenije.

VL
ŠE
šeka
10:11 01.07.2019.

jel se to javlja ona"kuda ivo tud i ja"?

VL
Avatar Hazl113
Hazl113
10:34 01.07.2019.

Ova se nama što javljat. Trebala bi biti u buksi, jer je kumovala kod prodaje dionica INe Molu koji je time stekao upravljačka prava. Nema opravdanja kako govori da joj je to šef (Sanader) naredio. Mogla je dati ostavku i sada bi bila puno čišća. Isto tako potpisala je izjavu gdje Hrvatska mora putiti Srbiju u EU, bez traženje ratne odštete. Da ne govorim o potpisu za Savudrujaku valu.

VL
Avatar El-Delinquente
El-Delinquente
14:18 01.07.2019.

Ne smijemo suradjivti sa srbskim zlocincima nego samo sa muslimanskim jer bi Kosorica to zeljela???

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
11:05 01.07.2019.

ma vidi ti nje sad kad više nema funkcije nigdje po službenoj ili državničkoj fotelji svak sebi uzima od tih bivših da krititira sadašnje i zabrane u vlast pa dokle to ljudi moji i kamo to vodi presudite sami izgledaa dvije vladavine jednih koji su trenutno na vlasti i onih koji nemaju mandate još pametniji i sposobniji nego li ovi koji su izabrani moš si mislit svoje si odslužila i naplatila i nema što da više pričaš i da ti neko daje toliku medijsku pažnju

VL
BO
borcanac
13:39 01.07.2019.

Muci komunjaro

VL
TO
tolitol
14:04 11.09.2019.

Još jedna od onih koja se preko "regionskih" medija obračunava sa svojim neistomišljenicima, bez ikakvog respekta za državu koju je vodila i funkciju koju je obavljala. Kako to da u hrvatskim medijima ne čitamo žučne riječi bivših slovenskih, bosanskih ili srbijanskih političara? Ali zato bivših hrvatskih političara ima na sve strane.

VL
DU
Deleted user
12:40 01.07.2019.

Jesmo se usrećili sa BiH . Već bi bili u Šengenskoj zoni da nam nema bosanaca i hercegovaca i njihovog biračkog tijela koji drži prevagu hadezeu i ekstremnim pojavama u HR društvu .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.