Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrijavanje
Povratak na članak

Jadran ušao u rekordnu sezonu? Rusi i Srbi raspituju se za luksuz

U Split sletjelo 90 zrakoplova s oko 20.000 putnika, a najviše je stiglo Skandinavaca

Komentari 40

PA
patuljčica..
08:56 04.07.2011.

Oger Uzrok tome što pišeš je siromaštvo Hrvata a ne želja stranaca za životom na Jadranu. Odnosno, željeli stranci doći ili ne željeli Hrvati na more ne mogu jer nemaju novaca.

VL
OB
-obrisani-
23:02 03.07.2011.

Kakvi Srbi pa tamo rade za 100 eura mjesec dana ne misle valjda srpsku mafiju i bandite poput Paravanje dovest na jadran?

VL
JU
julika22
23:19 03.07.2011.

kakav Paravanja ima daleko jačih imena poput Željko Rutović,Dragan Gagi Nikolić, Nenad Branković,Ljubomir Manojlović Buca,Kristijan Golubović,Bojan Petrović.

VL
TH
thekurcula
23:49 03.07.2011.

U Srbiji, kao uostalom i u Hrvatskoj, postoji jedan sloj stanovništva koji ne radi ni za 100, ni za 500, ni za 1000 evra mesečno, neko za nekoliko hiljada, pa čak i nekoliko desetaka hiljada! E, takvi se raspituju za luksuz. Neka je takvih samo 1% stanovništva, a ovo bi moglo biti realno, već imate broj od nekoliko desetina hiljada potencijalnih bogatih gostiju iz Srbije. A ostali narod u Srbiji? Pa veliki delovi naroda ne mogu sebi priuštiti nikakvo letovanje. Plate istina nisu 100 evra ali su tu, do 500, i sa tim se teško izlazi mesec a kamoli da se ide na letovanje. Ali, uostalom, tako je i u Hrvatskoj. Nemojte gledati na Zagreb, pogledajte Slavoniju. Oni koji imaju radno mesto, i gazda ih redovno plaća celih 3000-3500 kuna, smatraju se srećnim ljudima.

VL
BR
brainiac
23:57 03.07.2011.

Cijene su ljuta papricica, ne znam tko si to i u Hrvatskoj moze priustiti, mozda eventualno iz onih 200 obitelji.

VL
CR
cruela
00:06 04.07.2011.

Prošle godine sam u Vodicama vidila Milana Beku s porodicom. Naravno da nisam pojma imala tko je on, ali račun koji je napravio me ponukao da pročitam ime s kartice i kasnije proguglam. Dakle, ipak dolaze.

VL
BI
bilikamen
00:45 04.07.2011.

..............Rusi i Srbi se raspituju za luksuz, a Hrvati se raspituju tko ih je pokro, uništio, oduzeo im tvornice, radna mjesta, brodogradilišta, uništio egzistenciju, mogučnost sklapanja brakova i stvaranja obitelji, oduzeo banke, uništio poljoprivredu i tko ih to gura u EU kao sirotinju.............to se hrvati pitaju. Pitaju se i za koga se borili i stvarali državu. puno je tih pitanja koje si danas postavljaju hrvati dok se Rusi i sržčad peljučkaju i uživaju u našem lijepom plavom jadranu.

VL
Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
02:01 04.07.2011.

Ajde bilikamik zabi se u qurac. Pored ovakvih izvrsnih vijesti o nasem Jadranu ti tu udario kukumavcit. Postedi nas tih svojih bolesnih frustracija. Oduvijek sam mrzio jebene pesimiste i hipohondere. Fuj!

VL
OG
Oger
06:57 04.07.2011.

Kupujmo Hrvatsku Pise americki novinar Kuhner: “State Department u Zagrebu želi nekoga tko je na strani njihovih interesa, a dugotrajni nacionalni interesi Hrvatske ih ne zanimaju. Američki dužnosnici imaju veliki financijski i ekonomski interes da Hrvatska uđe u EU, ---- posebno zbog otkupa luksuznih nekretnina na jadranskoj obali.------ Mnogi Amerikanci i Europljani žele iskoristiti hrvatske ljepote, zbog čega im je Kosor korisna. Ona je alat – ništa više, ništa manje. Što je poslušnija, to je Washington i Bruxelles više vole. Ali nitko ne cijeni političkog oportunista. Gospođa Kosor i HDZ su nacionalna sramota. Što prije odu, to bolje”.

VL
PA
patuljčica..
07:03 04.07.2011.

Oger Koje to luksuzne nekretnine? Hrvatska ih možda ima svega nekoliko desetaka, ako i toliko. Zašto? Zato što se pod pojam *luksuzna nekretnina* stavlja ona nekretnina koja ima sve blagodati današnje civilizacije, od vodovoda, kanalizacije, pa sve do ultrabrzog internetaa i kabelske televizije. Odnosno luksuzna nekretnina nije ona nekretnina koja ima septičku jamu. I prestanite već jednom sa tim ljepotama hrvatske obale, pogledaj Španjolsku, Grčku, Francusku ...... jednako su lijepe a infrastruktura je itekako bolja.

VL
PA
patuljčica..
07:33 04.07.2011.

Još nešto - po čemu se može vidjeti da stranci nisu zaiteresirani za hrvatsku obalu? Po stanju krčkog aerodroma. Naime, stranac neće, zapamtite neće na duža putovanja ići autom već avionom. S tim da će stranac srednje klase doći putničkim avionom a onaj bogatiji koji i ima za vile vlastitim avionom. Samo strana sirotinja i naši gastarbajteri na duža putovanja idu autima i još misle kako su frajeri.

VL
DO
doktorica
07:34 04.07.2011.

ne dolaze turisti radi luksuza nego jer imamo najljepše more,odličnu hranu i što je najvažnije sigurnost za razliku od razvikanih destinacija gdje si sretan ako te ne \"opelješe\",a da o osobnoj sigurnosti ni ne govorimo.

VL
PA
patuljčica..
07:45 04.07.2011.

doktorica More je svuda more. Ok, sjeverna moar su malo hladnija, ali Sredozemno more se ne razlikuje bila ti u Tunisu, Španjolskoj, Grčkoj ili Hrvatskoj. Da ti zavežem oči i da te odvedem negdje na obalu po ničem ne bii mogla skužiti na kojem dijelu sredozemlja se nalaziš. A što se tiče sigurnosti u Hrvatskoj, sjeti se samo onih prebijenih gosiju na Hrvaru, pa ubijene Australke, pa oštećenih automobila, pa probušenih guma ...... ukratko pročitaj samo prošlogodišnju crnu kroniku ljetnog perioda. A gdje je ono što nije završilo u crnoj kronici.

VL
DO
doktorica
07:56 04.07.2011.

Onima koji stalno prigovaraju hrvatskom turizmu i traže dlaku u jajetu ,više vole tuđe i ne cijene što imaju u Hrvatskoj,neka samo idu pa će tek onda cijeniti šta imamo.More,klima,hrana,sve je to što privlači strance k nama,o cestovnoj povezanosti da se i ne govori,a pojedini slučajevi su zanemarivi prema općoj sigurnosti.U Italiji,Španjolskoj i Grčkoj morate biti sretni da vas ne opljačkaju u po bijela dana,samo oni su pametniji od naših novinara i to ne daju u novine....

VL
PA
patuljčica..
08:01 04.07.2011.

doktorica Bila sam. I upravo se vratila. U Kini. I mogu ti kazati da je Kina 20 godina ISPRED Hrvatske. Odi pa vidi, pa ćeš možda onda shvatiti zašto kritiziram.

VL
DO
doktorica
08:08 04.07.2011.

Svakako je ispred Hrvatske po broju zaraženih spolno prenosivim bolestima i zarazih bolesti......

VL
MA
matashokac
08:13 04.07.2011.

he he što su mi smiješni ovi kao Patuljčica koji se očajnički trude pljuvati po Hrvatskoj, a lupetaju bez veze. Ja sam za razliku od te mrzovoljne šovinistice, bio i radio u Kini (na duže vrijeme) i mogu Vam rećii da su neki gradovi u Kini zaista razvijeni ali makni se 50 Km od grada i kao da si u srednjem vijeku. Ne treba se čuditi što je većini Kineza doći u evropu (bilo gdje) kao doći u raj. Toliko im je dobro u Kini da je većini životni san doći u Evropu samo da se pobjegne iz Kine. Hrvatska je za njih san snova.

VL
2U
2u8
08:22 04.07.2011.

Ne trebaju nam vaši smrdljivi novci!! ................................................... Tebi, cudna spodobo virovatno netribaju soldi; more bit\' si prvoborac bojne iz \'minkena\'. Nazalost tak\'ih idiota,ka\' ti imamo na pretek;barem u necem ne oskudijevamo. a Hrvati se raspituju tko ih je pokro, uništio, oduzeo im tvornice, radna mjesta, ..................................................................................... Nije nas nitko pokro; odvezose na traktorima!! Glavno da nam ostadose kafici, kladjonce i bogovske pemzije! neki gradovi u Kini zaista razvijeni ali makni se 50 Km od grada i kao da si u srednjem vijeku ................................................................................................. Na srecu, za taki ugodjaj kod nas tribas ic\', od metropole samo cca 35km [jugoistocno] Svakako je ispred Hrvatske po broju zaraženih spolno prenosivim bolestima i zarazih bolesti...... ............................................................................................... Za pjasnjenje, pogledati rezultate zadnjeg popisa stanovnistva. \"Ko nabija taj i dobija\"

VL
PA
patuljčica..
08:28 04.07.2011.

matashokac Naravno, naravno ..... evo Hrvatska prepuna Kineza ........ svih milijardu i tristo milijuna se nabilo u Zagreb ......... Ok, a sad ozbiljno. Naravno da i u Kini ima krajeva i gradova koji još nisu razvijeni, ali vjeruj mi, KineziKinezi iz tih mjesta odlaze u SVOJE bogatije krajeve, ne u tuđe. Zato Šangaj ima 30 milijuna stanovnika. Zato Kinezi mjesto sa manje od milijun stanovnika smatraju selom a ne gradom. A da samo jedan posto Kineza 0,3 posto Kineza dođe živjeti u Hrvatsku bilo bi ih više od Hrvata.

VL
OB
-obrisani-
08:29 04.07.2011.

Jadran ušao u rekordnu sezonu? Rusi i Srbi raspituju se ima li na dispoziciji više lijepih \"Pravih Hrvatica\" poput Marijane i Severine koje uz domoljublje daju sve od sebe za primjeren trošak..

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.