Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dodatno bi platio

Iznenadila je poruka koju je dobila nakon što je na prodaju stavila rabljeni grudnjak

Lauren Williams
Foto: Facebook
1/5
10.05.2018.
u 18:00

Lauren Williams prodavala je grudnjak za 10 funti, a brzo joj je stigla ponuda od 30 funti, ali pod jednim uvjetom

Da nikad ne znate na koga sve možete naletjeti na internetu, uvjerili ste se sigurno mnogo puta, a da uistinu ima čudnih ljudi, još jednom je dokazala djevojka po imenu Lauren Williams koja je preko aplikacije Depop, popularne u Velikoj Britaniji, prodavala rabljenu odjeću.

Djevojka je na prodaju stavila i jedan grudnjak za koji je tražila 10 funti. No, brzo joj se javio muškarac koji joj je ponudio 20 funti više, ali uz jedan uvjet.

Foto: Twitter

Muškarac ju je, naime, pitao hoće li grudnjak poslati neopran.

– Mogu ga oprati prije slanja – odgovorila mu je ona.

– Možeš li ga nositi dan prije nego ga budeš slala? Platit ću ti dodatno. 30? – iznenadio ju je on sa svojim zahtjevom.

Foto: Twitter

– Bilo je poprilično jezivo, ali i smiješno u istom trenutku. Odmah sam prepisku proslijedila dečku i umirali smo od smijeha. Odgovorila sam mu samo s puno smajlića, a kada je on pitao 'znači li to da hoćeš', nisam mu više odgovarala na poruke – ispričala je djevojka za Unilad.

Iako su kasnije došli do ideje kako je njezin dečko mogao nositi cijeli dan grudnjak pa ga potom prodati ''čudaku'', Lauren ipak nije htjela imati nikakav kontakt s njim. Jer tko zna što bi idući put tražio.

Komentara 12

Avatar Roy Bean
Roy Bean
20:18 10.05.2018.

Još jedan članak za Pulitzera. Bravo Karo lina.

LK
lomas.kusic
20:39 10.05.2018.

Karolina Lubina pa jeli moguc?

DU
Deleted user
20:04 10.05.2018.

Pa kaj je čudno? Muškarci vole miris lijepe žene? Pa čemu sablazan? A neki se prave da nije tako. Nek si uzmu lutke koje mirišu na plastiku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije