Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od 1. siječnja
Povratak na članak

Izmjene zakona o osobnom stečaju: Bankrote će voditi bez kvalifikacija

Povjerenici za osobni bankrot mogu biti i odvjetnici, revizori, porezni savjetnici i stečajni upravitelji, bez stručnog ispita u Hanfi: primamiti bi ih trebala naknada od - 1000 kn

Komentari 9

JK
ja-kan
13:14 05.01.2019.

Bošnjaković je po zanimanju odvjetnik, žena mu je sutkinja nerealno je očekivati da on zastupa bilo čije interese (ni RH, ni grđana RH) nego samo interese odvjetnika, bilježnika i sudaca. Čovjek (ako se uopće može tako nazvatI) je katastrofa.

VL
Avatar cro.adris
cro.adris
12:44 05.01.2019.

Zašto misle da će bilo tko od njih kvalitetno odraditi svoj posao povjerenika za smiješnu naknadu od 1000kn?

VL
Avatar JonnyBrownSmith
JonnyBrownSmith
12:38 05.01.2019.

Tamo gdje se nađe Bošnjaković, tamo trava ne raste. Ne treba zaboraviti kako nam je preko noći pokušao uvaliti stečajne šerife koji upadaju u stanove preko noći i naplaćuju dug pljenidbom bez reda i radi što mu je volja. Bošnjaković je zagovornik krupnog kapitala i totalno jedan nesposobni lik. Tamo gdje je on dobro se ne piše.

VL
DU
Deleted user
13:00 05.01.2019.

Nevjerojatno što radi ovaj Bošnjaković. Za povjerenike postavlja ljude bez kvalifikacija dok istovremeno samovoljno smjenjuje sudskog vještaka za financije koji 22 g radi taj posao jer je po njegovom mišljenju nestručan.

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
18:52 05.01.2019.

taj zakon je lakrdija i ništa z jednostavnog razloga jer banke ili bilo ko uzimaju kamatu po danu i točka i tako 20tisuća duga za 1mjesec doseže cifru od ćetrdesetak u bilo kojoj opciji ljudi moji farsa i točka

VL
Avatar Ebbajensen
Ebbajensen
00:32 06.01.2019.

Prema sada važećem Ovršnom zakonu bilo je moguće ovršiti čovjeka bez da mu se uruči rješenje .Ovršavala ga je tvrtka brisana iz sudskog registra ,koja je isti iznos iz rješenja o ovrsi dvije godine ranije cedirala , pa se takotako dva puta išlo u naplatu za isti dug ,jedamput po brisanoj tvrtki a drugi puta po preuzimatelju duga !

VL
VL
Vladimirko
12:22 05.01.2019.

Cini mi se da bi najprije trebalo pregledati vjerodostojnost ovr[nog prijedloga gdje Rcunalni saroliki neprovjereni sustavi printaju brdo neitinitih statementa. Svak isprava na papiru mora biti ovjerena na način da postoji siti takav dokument u računalu. koji sa sejvanjem ne ymije mijenjati iznose. Računalni czbercriminal je u finacijama siroko rasprostrajen i kod advokat ai kod bilježnika i u poreznoj upravi a o APISU da ne govorimo . Postoji prešutna nagodba iz političkog podzemlja i lokalnih šerifa da se pritužbe takve prirode odbace.

VL
VL
Vladimirko
12:28 05.01.2019.

Cini mi se da bi najprije trebalo pregledati vjerodostojnost ovršnog prijedloga gdje Računalni šaroliki neprovjereni sustavi printaju brdo neitinitih statementa (ovrha). Svaka isprava na papiru mora biti ovjerena na način da postoji isti takav dokument u računalu. koji sa sejvanjem ne smije mijenjati iznose. Računalni cyberkriminal je u finacijama široko rasprostrajen i kod advokata i kod bilježnika i u poreznoj upravi a o APISU da ne govorimo . Postoji prešutna nagodba iz političkog podzemlja i lokalnih šerifa da se pritužbe takve prirode odbacuju. Najvjerojantije Ravateljstvo Porezne

VL
GE
generacija57
13:31 05.01.2019.

Onda dajte svima da se zaduže za 20000 kuna,pa oprostite svima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.