Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA NESREĆA

Drama kod Omiša: Završio na rubu provalije, izvlačilo ga 12 vatrogasaca

Prometna nesreća kod Omiša
Foto: Dalmacija danas
22.04.2020.
u 16:58

Neslužbeno se doznaje da je vozač starija muška osoba koju su vatrogasci morali izvlačiti iz automobila jer su mu u njemu ostale prikliještene noge

Teška prometna nesreća dogodila se kod Podašpilja u omiškom zaleđu kada je vozač osobnog automobila iz još neutvrđenih razloga izgubio nadzor nad vozilom, a nakon što je udario u zid, vozilo se zaustavilo na rubu provalije.

Nesreća se dogodila danas oko 14.30, a auto i vozača je s ruba provalije izvlačilo 12 vatrogasaca s 4 vozila iz DVD-a Omiš i DVD-a Kućiće, prenosi Dalmacija Danas. Intervencija je završila u 15:05.

Neslužbeno se doznaje da je vozač starija muška osoba koju su vatrogasci morali izvlačiti iz automobila jer su mu u njemu ostale prikliještene noge.

Prometnu nesreću potvrdila je Željka Radošević, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske.

"Na mjesto nesreće stigli su policija i vatrogasci. Vatrogasci su morali intervenirati, odnosno izvlačiti vozača iz automobila. Nakon što su tu napravili, vozač je pri svijesti vozilom hitne pomoći prevezen u splitsku bolnicu. Tamo će se utvrditi narav eventualnih ozljeda. Zastoja u prometu nije bilo. Policija obavlja očevid nakon kojeg će se znati razlozi koji su doveli do ove prometne nesreće", kazala je Radošević za portal Dalmacija Danas. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije