Naslovnica Vijesti Hrvatska

Brkić: HDZ-ov program jedan je od najboljih programa od neovisnosti

Dopustite da budem vaš glas u Hrvatskom saboru, poručio je Brkić
18. kolovoza 2016. u 08:23 37 komentara 1166 prikaza
Milijan Brkić
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/3

Milijan Brkić u kampanju za izbore kreće s 14. mjesta liste u II. izbornoj jedinici. Kaže kako mu je to mjesto dodijeljeno na njegov zahtjev jer smatra da se "političari moraju više baviti ljudima, a manje samima sobom i da pozicije i funkcije nisu važne". 

hdz DRAMATIČNO U HDZ-U Brkić tražio da bude zadnji na listi u 2. jedinici. Maletić 'prebacili' iz 9. u 2. izbornu jedinicu!

– Mislim da kampanja treba biti usmjerena na konkretne probleme sredine tako da se konačno u Hrvatskom saboru čuje glas naroda. Građane treba slušati i prenijeti njihov glas u Hrvatski sabor. Izborni program HDZ-a na ovim izborima jedan je od najboljih programa od neovisnosti i izvrsna je podloga za djelovanje, prosperitetnu i bolju Hrvatsku.

Ali, osim što ću dati sve od sebe da ispunim izborni program stranke, želim ispuniti i vaša očekivanja i biti VAŠ GLAS u Hrvatskom saboru. Dopustite da budem vaš glas u Hrvatskom saboru!!! – napisao je Brkić na Facebooku.

>> Milijan Brkić uz pjesmu Miše Kovača objasnio zašto je tražio da bude zadnji na listi u 2. jedinici

Iskusi adventsku Hrvatsku
DOŽIVLJAJ NA DAR
Iskusi adventsku Hrvatsku: Donosimo kompletan vodič kroz dobru zabavu

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar mama mia
  mama mia:

  Koji onaj Prnjavorski 5+ ili onaj ifo instituta München

 • Deleted user:

  Brkić govori da je Plenkovićev program najbolji, Rimac je tvrdila da je Karamarkov najbolji.

 • S.Savić:

  "Dopustite da budem vaš glas u Hrvatskom saboru!!!" Biti ćete biti moj glas: Ako tražite da nam Srbija plati 60 milijardi US dolara oštetu za uništenje nanešeno hrvatskoj infrastrukturi od strane Srba tijekom 90-rata. Ovi prihodi bi rebalansiralo naše gospodarstvo ... prikaži još!stvo i potencijalno smanjilo stopu PDV-a za sve građane. Također bi za uvijek okončalo sukob između Srba i Hrvata. Isto tako djelovalo kao opomena svim budućim velikosrpskim ambicijama. ako zahtijevati da