Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
srušen avion
Povratak na članak

Izbezumljena lica rodbine poginulih, sumnja se da je među poginulima 80 djece

Nizozemski je avioprijevoznik KLM pak suspendirao letove preko Ukrajine kao mjeru predostrožnosti, isto su učinile i Lufthansa te Air France.

Komentari 4

Avatar Idler 3
Idler 3
08:41 18.07.2014.

I mi smo 90-ih imali posla s kojekakvim "ruskim separatistima", žalosno kaj svijet ni niš od toga navčil. Sjetite se sam kolko im je trebalo dok su zaključili tko uopće s kim ratuje i oko čega....zato ih nit danas ni briga za Ukrajinu tek pokoji srušeni putnički zrakoplov bude ih zašokiral...i onda ih opet nebu briga !!!

VL
Avatar hrvatsko__kraljevstvo
hrvatsko__kraljevstvo
09:13 18.07.2014.

Boeing 777-200 Malaysia Airlines koji je letio od Amsterdama do Kuala Lumpura navodno su srušili proruskih pobunjenici. Akciju su izveli u selu Chornukhine, u oblasti Luhansk, nekih 80 kilometara sjeverozapadno od Donjecka Svoju tvrdnju potkrijepili su transkriptima telefonskog razgovora između ruskih vojnih obavještajaca i pripadnika terorističkih skupina.

VL
DU
Deleted user
12:21 18.07.2014.

@ Idler 3 bormes imes praf

VL
EP
epulon
22:02 18.07.2014.

Šta su sirota djeca skrivila???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.