Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Three Monkeys'
Povratak na članak

Iz riječkog kafića poručuju: 'Nismo to radili radi reklame nego radi vas, nas, djece i budućnosti'

Po svemu sudeći, objavu je napisao vlasnik lokala Tomislav Kovačević, a u komentarima je dobio brojne poruke podrške osoba koje mu poručuju kako se vesele popiti kavu kod njega

Komentari 22

CO
Condorgrab
10:48 25.02.2021.

Dragi Tomislave, ti si pokazao hrabrost u državi u kojoj caruje HDZ-ov kartel diktature, primitivizma i korupcije. To neće vječno trajati. Treba izdržati. "Brisanje ne mijenja istinu !"

VL
VI
vidum
09:16 25.02.2021.

Kao što rekoše premijer Plenković i zastupnik Bačić, radi se o rasizmu. Rasizam je napad na nekoga druge rase. Hoće li to ovaj dvojac reći da HDZ-ovci nisu pripadnici ljudske rase?

VL
RE
reborn
09:52 25.02.2021.

"Me and my monkeys" saga se nastavlja... Dosadni ste, imamo i druge probleme osim homofobnih ispada nekog krčmara.

VL
HŽV
09:11 25.02.2021.

HDZejci postaju nepoželjni u Hrvatskoj.....Čudni su putevi Gospodnji.....Bravo narode hrvatski,goni bandu lupešku....

VL
Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
12:13 25.02.2021.

Kad ću prolaziti svratit ću.

VL
BR
branko7000
11:22 25.02.2021.

Večernji list - ovdje ima više govora mržnje, ili kako bi Plenković rekao ,,šovinizma'' i čega sve ne, ali nekako sam uvjeren da ćete prije obrisati i kazniti crvenim kartonom mene nego one koji doista siju mržnju. Toleriranjem takvih komentara vi VL sijete mržnju, ali ipak i da kažem nešto pozitivno. Zahvalan sam vam kao čovjek što niste dozvolili (omogućili) komentare nakon Balaševićeve smrti. POLITIKA, RAČUNAJTE NA NAS, CRVENI FAŠIZAM - Volio bih kad bi VL postao tolerantniji list i da ne ovisi o komentarima mržnje na portalu. Pa ovo vas ne prodaje..... a pokazujete svoju niskost i mržnju prema drugim i drugačijim

VL
AD
adminka
10:30 25.02.2021.

majmunska posla

VL
DU
Deleted user
13:21 25.02.2021.

Jedno jednostavno pitanje. Dođem u taj lokal i deklariram se kao glasač HDZ. Što bi mi se desilo?

VL
NN
nikola.nikola50@hootmail.com
09:26 25.02.2021.

Podrskaaaaaaaa, imas pravo dosta je vise terora

VL
MA
maximilianthesecond
12:40 25.02.2021.

Steta sto se premijer Plenkovic upusta u takve diskusije a pogotovo sa osobama koje su jos uvijek poistovjecuju sa proslosti kada je Rijeka i okolica Istre bila (je) sklona SFRJ.

VL
IM
Imperator Ming
13:47 25.02.2021.

Iz kafica tri majmuna u Rijeki, taj gazda Tomislav je jedan od ta tri.

VL
VE
velyx
09:23 25.02.2021.

Treba zaprti se krčmetine v Hrvatskoj i to zauvijek

VL
DU
Deleted user
09:27 25.02.2021.

Dojmilo me se ono no pasaran . I iz ove objave vidi se da to nema veze sa birtijom i koronom i problemima ugostiteljstva već sa politikom . Naslušali smo se takvih dušebrižnika . To je mentalni sklop onih kojii misle da ulaganje u brod Galeb od barem 10mln€ najveći kulturni događaj u Rijeci u zadnjih 30g. Koga briga za bolnice,obilaznicu U nedostatku argumenata onda se koristi ona da sva lova i u Zg

VL
TA
taboo
16:49 25.02.2021.

majmune, pa kaj je hdz izmislil koronu, pogle češku, njemačku, engesku, fra....., jel tam rade birtije?

VL
Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
09:24 25.02.2021.

Crveni fašizam ne prepozna sam sebe, zato jer je "Oh, tako pravedan!". Ali eto, nisam za zabranu govora mržnje. Tvoj kafić, tvoje pravo da mrziš. No i ja mrzim svu crvenu bagru. Mene će zbog tog brisati. Ti ćeš ostati zaštićen od te crvene bagre, čiji je cijeli modus operandi, upravo sadržan u 3 majmuna: Ne vidim, ne čujem, ne pričam. Sve što je vaše zaštićeno je. Ono.... crknite više.

VL
MK
MKinkognito60
11:44 25.02.2021.

Nedavno velika vika zbog mogućnosti priznavanja statusa branitelja ali vidim kako još nije riješen ni status svih boraca NOB, nisam znao za tolike velike šume u Hrvatskoj pa još i sad borci izlaze iz njih, treba pripazit kako ih ne bi zamjenili za migrante. Možda su ti što izlaze nekakv mutirani soj korone pa se razmnožava ali u liku boraca. Osobno sam isfrustriran ograničenjima radi kojih ne mogu do mjesta koje mi je osobito drago i moje je ali takva ograničenja nisu samo u Hrvatskoj. Što se tiče suđenja i osude HDZ, to još nije pravomoćno ali nije ni pravno jer svaki krivac mora imati ime i prezime pa ako hoćete i OIB ali po staroj crvenoj ako je kriv jedan onda moraju svi iz plemena bit krivi. Nazivate sadašnje stanje terororom i diktaturom pa kako tumačite sve ovakve akcije poput tri majmuna bez sankcija. Prije HDZ-a, udoliko bi vlasnik to napisao protiv pripadnika mile mu partije, završio bi negdje usred noći pa obitelj nebi znala gdje je po godinu dana, a kad bi saznala morali bi povlačit veze kako bi dobio advekvatnu zdravstvenu skrb i onda veze kao bi uopće izišao iz zatvora. Zar aktivizam tri majmuna nije provokacija za akciju huligana koji bi napravili nered kao izgovor. Možda je to i želja vlasnika, nered pod svaku cijenu. Pogledajte definiciju govora mržnje u deklaracijama i zakonima pa onda ocijenite aktivizam. Ne može se pravdati ono što nije dobro nečim drugim što nije dobro. Ali ne čudi me to kad i predsjednik države ne želi poštivati zakone.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.