Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Three Monkeys'

Iz riječkog kafića poručuju: 'Nismo to radili radi reklame nego radi vas, nas, djece i budućnosti'

Tomislav Kovačević, vlasnik ugostiteljskog objekta Three Monkeys
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/3
25.02.2021.
u 09:05

Po svemu sudeći, objavu je napisao vlasnik lokala Tomislav Kovačević, a u komentarima je dobio brojne poruke podrške osoba koje mu poručuju kako se vesele popiti kavu kod njega

Riječki kafić "Three Monkeys", koji je izazvao burne reakcije poručivši HDZ-ovcima da nisu dobrodošli, objavio je na svojem Facebook profilu objavu u kojoj navode kako ništa nisu napravili zbog reklame. 

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti: 

- Dragi ljudi,

Ekipa mi je ipak dozvolila da Vam se zahvalim na podršci svih ovih dana. Nije bilo lako. Ne, nismo to radili radi nekakve reklame (vi koji to prizivate, pitanje: da li se isplati obzirom da mi prijete svim mogućim inspekcijama u budućnosti nakon sto se sve slegne,oni ne zaboravljaju).

Napravio sam to isključivo radi Vas, nas, djece i budućnosti. Da, nakon što se sve nastavilo rezultat je da smo postali još popularniji (PR) - koji će nas koštat kako nam prijete. Ali da zaključimo ovu sagu NITKO NIJE DOSTOJAN MOJE HRVATSKE, vi prozvani ponajmanje. Odstupite i pustite mladim čestitim ljudima da vode našu domovinu. Iste one koji nisu opterećeni sa prošlosti već gledaju isključivo na budućnost

Svi mi to zaslužujemo. Ja sam dao sve od sebe i dopustite mi da se posvetim svojoj obitelji i poslu. Ako kad zatreba i ne bude nikog drugog RAČUNAJTE NA NAS

No pasaran!, stoji u Facebook objavi. 

Dragi ljudi, Ekipa mi je ipak dozvolila da Vam se zahvalim na podrsci svih ovih dana. Nije bilo lako. Ne ,nismo to...

Objavljuje Three MonkeysSrijeda, 24. veljače 2021.

 

Po svemu sudeći, objavu je napisao vlasnik lokala Tomislav Kovačević, a u komentarima je dobio brojne poruke podrške osoba koje mu poručuju kako se vesele popiti kavu kod njega. 

"Žao mi je što svi ugostitelji nisu slijedili vaš primjer", "Velika podrška iz Zagreba, vidimo se uskoro na kavi!", "Spremamo se za Rijeku jedan od idućih dana, da popijemo kavu kod vas", neki su od komentara.

VIDEO Od 12. veljače do 15. svibnja posjetite izložbu "Hrvatska svijetu"

Komentara 22

CO
Condorgrab
10:48 25.02.2021.

Dragi Tomislave, ti si pokazao hrabrost u državi u kojoj caruje HDZ-ov kartel diktature, primitivizma i korupcije. To neće vječno trajati. Treba izdržati. "Brisanje ne mijenja istinu !"

RE
reborn
09:52 25.02.2021.

"Me and my monkeys" saga se nastavlja... Dosadni ste, imamo i druge probleme osim homofobnih ispada nekog krčmara.

VI
vidum
09:16 25.02.2021.

Kao što rekoše premijer Plenković i zastupnik Bačić, radi se o rasizmu. Rasizam je napad na nekoga druge rase. Hoće li to ovaj dvojac reći da HDZ-ovci nisu pripadnici ljudske rase?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije