Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kandidatkinja za predsjednicu
Povratak na članak

Marine Le Pen: Trauma bombe i Playboya

Imala je osam godina kada je bombom napadnut njihov stan, a majci nikad nije oprostila što se nakon razvoda slikala za časopis za muškarce

Komentari 3

Avatar superhik74
superhik74
20:27 27.04.2017.

Marine Le Pen pokusava Francusku spasiti od neminovnog brodoloma koju jos sprema neoliberalna klika preko Rothschild-ovog igraca Macron-a (nije cak niti tajna da je bio Rothschild-ov bankarski sluzbenik). Propagandno blacenje ce se samo intenzivirati pred drugi krug izbora jer kompletan MSM je u njihovom vlasnistvu a boje se Le Pen kao vrag tamjana. Samo alternativni mediji predstavljaju pravu sliku stvari. Pa nisu uzaludno bombali kucu Le Pen-a, ta ekipa ne preza ni od cega.

VL
DU
Deleted user
07:48 27.04.2017.

Kaj nas briga za Le Pen Maricu!

VL
LU
lucio2
11:13 27.04.2017.

Ta bakica je sramota za Francusku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.