Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Iz fast-fooda ukrali desetak kilograma ćevapa i pljeskavica

fast food
VL
12.12.2009.
u 10:27

Gladni su lopovi provalili u fast-food Tunjo u Zadru iz kojeg su ukrali osim ćevapa i pljeskavica još i noževe, vilice te ključeve od auta koji je bio parkiran ispred zalogajnice.

ZADAR - Očigledno vrlo gladni lopovi provalili su u noći na petak između ponoći i 6.30 sati u fast-food Tunjo na Putu Stanova u Zadru iz kojeg su ukrali desetak kilograma sirovih ćevapa i pljeskavica te noževe, vilice, žlice i ključeve osobnog automobila marke Fiat Punto.

Budući da je taj automobil bio parkiran ispred fast-fooda lopovi su ga odvezli, a policajci su ga pronašli jučer oko 13.20 sati na Putu Murvice te su ga, nakon očevida, vratili vlasniku.

Šteta u ugostiteljskom objektu procjenjena je na oko 8500 kuna. Protiv nepoznatih i gladnih lopova podignuta je kaznena prijava.

Ključne riječi

Komentara 6

RA
rajko
23:30 13.12.2009.

Ljudi,pozovimo one iz CSI Miami...jedino oni ovo mogu rijesiti

Avatar dum-spiro-spero
dum-spiro-spero
11:18 12.12.2009.

acide, srpsko smece, idi na lijecenje

OB
-obrisani-
10:53 12.12.2009.

Ma koliko se zadrani busali u katolicizam , svakodnevno dokazuju da u njima kola isključivo Anadolska krv !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije