Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi vlog

VIDEO Ivica Todorić: Kako je otet Agrokor

17.02.2018.
u 19:32

Mislio sam da je red da se javim i premijeru i da pokušam, kao najveća hrvatska kompanija, naći se s obojicom ili posebno s jednim i drugim i da predstavim Agrokor i da odgovorim na pozive koje sam dobio, objašnjava Todorić.

Ivica Todorić objavio je novi video na svom kanalu na YouTubeu pod naslovom "Kako je otet Agrokor". U svom obraćanju govori o tome kako je, kako kaže, politika odigrala glavnu ulogu u cijelom slučaju Agrokora. 

– Moj prvi susret s politikom bio je kad me jedna od velikih svjetskih banaka zvala i počela mi priču da imaju komunikaciju s predsjednikom Sabora, da on perfektno o meni govori i ako treba što pomoći... 

To je bilo uzastopno nekoliko puta i nisam mogao biti toliko bezobrazan ili bahat i da ne odgovorim na pozive predsjednika Sabora, a jednako tako sam bio svjestan da nisam nikad poznavao njega ni premijera i mislio sam da je red da se javim i premijeru i da pokušam, kao najveća hrvatska kompanija, naći se s obojicom ili posebno s jednim i drugim i da predstavim Agrokor i da odgovorim na pozive koje sam dobio, objašnjava Todorić.

U nastavku svog vloga opisuje sastanak u Vladi. Pogledajte što kaže o detaljima sastanka!

 

Komentara 12

DU
Deleted user
00:40 18.02.2018.

Ovo što je Todorić rekao na videu je čak istina, ali naravno da nije iznosio sve detalje koje mogu njega potkopati. Recimo, kako je sjedio sa Tuđmanom i vladajućima tad i dogovarao privatizaciju. Ali kad su mu ju već dali, nek sam propadne s njom. Realno bi trebalo biti da se on nosi sam sa problemima svoje firme. Ako propada onda predstečajna nagodba. Kao i svima drugima. A ne uplitanje države i ostvarivanje vlastitih ciljeva političara.

JU
jurajuric116
08:35 18.02.2018.

osnove uspješnog poslovanja: istražiti tržište, pronači/izumiti proizvod, zadužiti se povoljno za početni kapital, raditi ko konj sa zapregom, prvo otplatiti dug, početi raditi s vlastim kapitalom, bazirati se na dobit a ne na prihod, reinvestirati vlastiti kapital, ne trošiti kao pijani kočijaš. osnove poslovanja u Hrvatistanu: zadužiti se nepovoljno, ne imati poslovni plan, kupiti BMW, zadužiti se još malo, kupiti vilu ünd jahtu, radnike platiti crkavicom i galamiti kak su oni krivi za loše poslovanje, zadužiti se još malo i zaposliti sve rođake i kumove, uči u HDZ/SDP, malo malverzirati s zaposlenim kumovima koji su slučajno na vlasti, osnovati još par firmi i raditi cesije, napraviti poreznu prijevaru, još se malo zadužiti i kupiti helikopter, ostati dužan dobavljačima, bankama i državi, otvoriti predstečajnu nagodbu, ode nagodba k vragu, otvoriti stečaj, izvuči sve pare, ostati dužan bogu i vragu, preseliti se na kajmančalansko otočje i smijati se budalama.

DR
droza
08:00 18.02.2018.

"To je bilo uzastopno nekoliko puta i nisam mogao biti toliko bezobrazan ili bahat i da ne odgovorim na pozive predsjednika Sabora..." Dakle, još jedan u nizu pokušaja ovoga "dušebrižnika" kojim sebe želi prikazati političkim prognanikom. Seronja pokušava zamutiti voduu i u više navrata spominje kako je na sastanak u Vladu došao na inicijativu tafašnjeg predsjednika sabora Bože Petrova. Pritom također ističe kako mu se "činilo" da je tamo najiskreniji bio upravo predsjednik sabora Petrov. Ukoliko znamo da je taj isti Petrov, također iz pozicije predsjednika sabora protiv njega podnio prijavu, tada možemo zaključiti kako Todorić između redaka givori o tobožnjem političkom progonu. Na žalost, iako svi znamo da političkog progona nije bilo, to će biti vrlo teško dokazati, pogotovo, ukoliko se ispostavi da Petrov nije raspolagao nekakvim podacima ili indicijama da je Todorić doista i počinio kaznena djela za koja ga je tada prijavio DORH-u. Dušebrižnik bi se na koncu mogao i izvući upravo radi opisanih okolnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije