Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Austrijska saga
Povratak na članak

Ivi Sanaderu odbijena žalba - ostaje u pritvoru do (ne)izručenja

Vrhovni zemaljski sud u Linzu nije prihvatio žalbu Ive Sanadera na rješenje o produljenju pritvora

Komentari 29

OB
-obrisani-
19:43 07.06.2011.

Sanader ne zeli pred hrvatski sud .Kaze da nece imati fer sudjenje. No kad je trebalo suditi Glavasu tada je taj isti sud bio pravedan...

VL
MM
Mladen Miletić
20:01 07.06.2011.

Doktoru Ivi Sanaderu, bivšem Premijeru međunarodno priznate republike Hrvatske kandidatom za članstvo u EU . odbijena žalba politčkog suda - u pritvoru do (ne)izručenja...

VL
MM
Mladen Miletić
20:04 07.06.2011.

07.06.2011. u 19:43h Marsijanac10 je napisao/la: Sanader ne zeli pred hrvatski sud .Kaze da nece imati fer sudjenje. No kad je trebalo suditi Glavasu tada je taj isti sud bio pravedan... Za koga je bio pravedan? bilo bi pravedan kod kod minimum 20 godina ne po izboru zatvora i države, zar ne ?

VL
OB
-obrisani-
20:50 07.06.2011.

07.06.2011. u 19:49h Custer je napisao/la: Joj vrnuli ga buju, mora da se jako tome veseli, ipak je on bio jedan od najzaslužnijih za apolitično sudstvo u kome se sudi po zakonu.... __________________________________________________________ samo, ne bih se baš zakleo da da će prst biti u uporabi

VL
Avatar pop84
pop84
21:06 07.06.2011.

Ha Ha sad je konačno na***o kad mu naši budu sudili . Minimalno godinu dana , šest mjeseci uvjetno .

VL
BA
banijash
21:07 07.06.2011.

Narod ga birao da postene prmijer i njemu to bilo malo, pa svoj narod varao, lagao i krao.. Pa kakova ga to nevolja natjerala da kod toliko posla on se bavi sakupljanjem satova, slicica i slicnim glupostima? Najednom isto ostavitavi sve i bez trunke isprike kaze u stilu \"ko vas j...\" i ode na more polovit i za****vat se.. E pa i na lutriji je tesko takovog premijera dobit a kamoli izabrat, ali Hrvatima bilo izgleda najvaznije da je Sanader bio veliki HDZ-ovac -

VL
CH
chemica
21:14 07.06.2011.

Mi pametni nismo glasali za Ivu, kao što nismo ni za Franju. Jednostavno, nema dobrog HDZ-ovca. To je stranka ****** koja je hrvatskom narodu donijela samo nesreću. Kako je od nekog tko se kune \"u boga i otadžbinu\" moglo doći išta dobroga? E moj jadni narode...Šta ti bi?

VL
BC
BCA
22:28 07.06.2011.

Vratiti će ga u vrlo zanimljivom trenutku i to pred izbore, kada prestaju sva pravila o kulturi ponašanja koju i obako nemaju. Biti će to takav udarac za nas, slušajući svinjarije i afere, da se nećemo moći oporaviti od onogaa što ćemo čuti. Pazite što sam Vam rekao! Ali, dobro je čuti, pripremite se! Imat ćete više razloga da još jednom razmislite kome dati svoj glas.

VL
NO
Novinar
22:33 07.06.2011.

BCA tvoja tvrdnja je dosta logična, ali ja mislim da njega nitko ne želi suditi jer bi mogao izgovoriti neka imena i prezimena, tako da iako će on biti na neki način iskorišten u kampanji mislim da ga nikada neće osuditi na niša, već će ostati živjeti u Austriji sa novcima koje je zaradio. Kad bi Sanadera osudili to bi značilo da smo 8 godima imali vladu koja je bila kriminalna organizacija, to je pogubno na mnoge načine i sa samu državu tako da neka ostanu u Austriji i to je to.

VL
BC
BCA
22:38 07.06.2011.

Novinar je napisao/la: BCA tvoja tvrdnja je dosta logična, ali ja mislim da njega nitko ne želi suditi jer bi mogao izgovoriti neka imena i prezimena, tako da iako će on biti na neki način iskorišten u kampanji mislim da ga nikada neće osuditi na niša, već će ostati živjeti u Austriji sa novcima koje je zaradio. Kad bi Sanadera osudili to bi značilo da smo 8 godima imali vladu koja je bila kriminalna organizacija, to je pogubno na mnoge načine i sa samu državu tako da neka ostanu u Austriji i to je to. ______________________________________ Pa on je već jasno, prije bijega, otvoreno izrekao ta imena: Kosor, Šeks & Co. Tu ne očekujem ništa novo. Očekujem one informacije kojih bi se pas postidio a nima to ne predstavlja ništa. Zbog toga ćemo biti zgroženi. I to je ono što nas čeka. Budi siguran, izručit će ga. Moraju ako nas žele vidjeti u EU. Ako ne, što se onda događa s poglavljem 23. Po njima značilo bi to da mu se priprema političko suđenje, zar ne?

VL
BC
BCA
22:47 07.06.2011.

Novinar je napisao/la: _____________________________________ Osim toga ne misliš valjda da 8 godina nismo imali kriminalnu organizaciju na vlasti? Ne 8 godina, nego se evo već nasljednica bavi tom kriminalnom organizacijom otkad je padrone ustolićio. Najjadnije je u svemu što onaa nastavlja njegovim stopama. Održava na vlasti ostatke te mafijaške organizacije koja nam je uništila slobode, budućnost nas i naše djece. Ko slon u staklu. I zamisli onaj Bajić, koji sada ima sve mehanizme, opet čeka! Što ćeka? Mog Čaču?

VL
MM
Mladen Miletić
22:50 07.06.2011.

Novinar je napisal Kad bi Sanadera osudili to bi značilo da smo 8 godima imali vladu koja je bila kriminalna organizacija, to je pogubno na mnoge načine i sa samu državu tako da neka ostanu u Austriji i to jee to. ---------------------------------------- Osuditi Dr. Sanadera što neki par dokazanih lopova priča priču za maštovite je mi smo krali da bi sve Sanaderu dali svjedoci nema lova koja lova nema kad je to bilo prije 5 ili 6 možda 7 godina !?? Kome je zaflio taj novac nikome nikada ! Grijeh Sanadera ruši Vladu, ruši Kosor državn udar bez jedne dlake da je nekome sa glave pala i da je netko vidio ili čuo nešto od toga udaranja ! Sve je ljijepo bez ikakovoga dokaza ( koliko policajaca ga pratilo čuvalo cijelo vrijeme... i niko nevidi kako krade krade krade i krade cijelo vrijeme .... To sa Sanaderom je igra za EU i Ameriku da nasstali na zločinu ( HAG ) u EU dođu !!!

VL
Avatar tomasesi
tomasesi
22:51 07.06.2011.

HDZ-eovska žgadijo, što ne komentirate - đe ste balan! Eo, vam ga.., napaćenog vašeg člana, predsjednika stranke, počasnog člana.., sedam jazika parla, navodno?! Nategao vas on, pa vam ga zadro u završetak debelog crijeva!!! Pljuc na vas.., od mene! Najvećee zlo koje se ikada desilo Hrvatskoj je upravo HDZ!

VL
BA
banijash
23:06 07.06.2011.

\" Kome je zaflio taj novac nikome nikada !\" - - Pa zafalio je svima, od sirotinje koja trazi flase po kontejnerima, za dijelove za Mig avione, pa skoro svi Hrvati su u minusu na racunima, drazava Hrvatska isto uu debelom minusu.. svi osim hrv. generala, 200 obitelji i vodecih HDZ-ovaca

VL
Avatar tomasesi
tomasesi
23:44 07.06.2011.

07.06.2011. u 23:06h banijash je napisao/la: banijash, ne trebaš se truditi dokazivati žgadiji.., nećedu ti oni sudjelovati u ovoj raspravi kada se piše o njihovim predsjednicima stranke! Već su počeli tvrditi da ga ne poznaju i da ovaj nikada nijee bio član njihove partije. A kada se priča o Josipoviću, Mesiću i drugim čestitim javnim osobama onda su naj-grlatiji u kritikama!

VL
BA
banijash
23:56 07.06.2011.

Ma nekako je nevjerovatno kako su godinama vodili naivan narod zedne preko vode, mnogi Hrvati jos dana danas nisu uvidjeli tko je ustvari bio HDZ. Vrlo moguce da ce se EU dugo bavit Hrvatskom i istrazivat mnoge stvari, jer se tako mala drzava u kratkom vremenu previshe zaduzila u stranim bankama a nista nije uradjeno, sve propalo, lova isparila. Zamisli drze ruku na srcu kad svira hrvatska himna i u isto vrijeme razmisljaju kako da pokradu vlastitu drzavu.. Pa dal ima nesto slicno u svijetu?

VL
OB
-obrisani-
01:21 08.06.2011.

07.06.2011. u 22:51h A.S.Puškin je napisao/la: HDZ-eovska žgadijo, što ne komentirate - đe ste balan! Eo, vam ga.., napaćenog vašeg člana, predsjednika stranke, počasnog člana.., sedam jazika parla, navodno?! Nategao vas on, pa vam ga zadro u završetak debelog crijeva!!!! Pljuc na vas.., od mene! Najveće zlo koje se ikada desilo Hrvatskoj je upravo HDZ! >>>>>>>>> daj ne kaki ,,,koja je to stranka dobra i STVARNO hrvatska . Sve ih treba unistiti i osnovati stranku MLADIH.... ...........ali LUSTRACIJA prvo..........................................

VL
IV
ivopivo
01:59 08.06.2011.

odmah sam znao da je nevin jer nevin covjek zeli ostati u zatvoru s ostalim nevinima i lazno optuzenima a ne ici na tamo nekakav sud i dokazati da nije nevin

VL
OB
-obrisani-
06:34 08.06.2011.

Ivi Sanaderu odbijena žalba i neče biti ni milimetra izlazka na slobodu i sudovače se izključivo na Salzburškom ili nekom hrvatskom sudu i arbitražni sud na veliku Ivekovu žalost ne dolazi u obzir..

VL
UN
unbekant
08:24 08.06.2011.

znaci uskoro se HDZ-a sef vraca doma,ah bitce veselo.........

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.