Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
autom naletio na policajca
Povratak na članak

Bjeguncu Ivanu Božiću određen istražni zatvor; Odvjetnik: 'Nije se skrivao, uložit ćemo žalbu'

Božić je uhićen u četvrtak popodne, nakon dana i pol bijega, u kući na području Solina. Navodno je u vrijeme uhićenja s još trojicom muškaraca gledao nogometnu utakmicu između Hrvatske i Belgije.

Komentari 14

DU
Deleted user
17:38 02.12.2022.

Nije se skrivao sam je čekao da padne koncentracija u krvi.

VL
DU
Deleted user
17:43 02.12.2022.

Odvjetniku koji odmah lažima ( nije se skrivao) oduzeti licencu. Taj se valjda ugledao na Lj.P.

VL
TM
trade_mark
16:57 02.12.2022.

branio se šutnjom? kako bahatima ponestane dar govora kad se nađu u gabuli! ali ne brini mladiću, hrvatsko krivosuđe će te vjerojatno osloboditi. najgore što ti se može dogoditi je da dobiješ godinu i pol uvjetno.

VL
BE
Berri
18:20 02.12.2022.

Sve uvjetne presude opozvati, a ima dvije uvjetne, onda ga ekspresno osuditi za ovo kazneno djelo na 8 godina. Dakle, na slobodu bi trebao biti pušten tek početkom 2033.godine i super je prošao. U Americi bi za ovo dobio 30 godina zatvora, a pustili bi ga za 20.

VL
BE
Berri
18:28 02.12.2022.

U komunističkoj Jugoslaviji su ovakve kriminalce zvali "nepopravljivi", što je značilo da ide u strogi zatvor i da je stalno pod nadzorom. Split i dijelovi Splitsko-dalmatinske županije su 36 sati biti pod opsadom, milijunske štete je prouzročio svojim bijegom i skrivanjem nakon kaznenog djela, blokiran je normalni život, sve aktivnosti vezane uz promet u Splitu i okolici su bile otežane, a sada prodaje priču da se nije skrivao! Ne samo da je pobjegao s mjesta nesreće, nego je u svom skrivanju imao i pomagače. Sve mu treba naplatiti. Ako je to napravio policajcu, što bi onda napravio nekom civilu?

VL
TR
Tridvajeda
17:28 02.12.2022.

Napad na službenu osobu s nanošenjem ozljeda opasnih po život te ubojstvo iz nehaja u pokušaju. Dugotrajni zatvor adekvatan djelu, cca 7-8 godina ćorke. Uz to, provesti sveobuhvatnu istragu o znanju zakona u MUPu te psihološki testirati policajce, tako daa se sazna tko radi u Policiji. Ljudi se ne boje policajaca batinaša i ubojica bez razloga. Sudovi, policija i inspekcije su rak rana našeg društva. Sustav je močvara puna kriminalaca, ljenguza i luđaka.

VL
ZA
zagi101
17:51 02.12.2022.

skoro ubio čovjeka a on mirno gleda tekmu sa frendovima, trebali su ga onda mirno upucati , čemu trošiti novce na suđenje i poslije ga hraniti u zatvoru, a popravit ga zatvor neće to je sigurno

VL
JO
jožica
17:01 12.12.2022.

Pa zar nije po portalima pisalo da ga i roditelji pozivaju da se preda? Ako su oni znali gdje se nalazi, a za medije su glumili onda su i oni skrivali zločinca. Sad odvjetnik tvrdi da se cekalo da angaziraju odvjetnika. Hrpa lazi. Zar odvjetnik smije lažima braniti svojeg klijenta.

VL
ME
Megistys
07:23 03.12.2022.

Prvo: kako je moguće da sa dijagnozom koju ima posjeduje vozačku dozvolu ? Drugo: Šteta što nije pružao barem malo otpora prilikom uhićenja jer tada ne bi ni došao do suda, bez obzira što je metak vrijedniji od njega !

VL
DD
De der
17:02 02.12.2022.

Ako netko namjerno pregazi čovjeka, on je za liječenje. Pitanje je, dali je što drugo utjecalo na udes, dali je možda policajac iskočio iza zaklona da bi zaustavio vozilo, kao što se zna desiti? Što kaže snimak ako postoji? 5

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.