Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
26.02.2015. u 14:00

Odmjereno i s poštovanjem, profesionalno i pripremljeno, bez uvlačenja i snishodljivosti, Ivana Petrović razgovarala je s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović o aktualijama koje tresu našu javnost

Bravo za Ivanu Petrović s Nove TV! I sinoć je, u prvom intervjuu predsjednice Hrvatske toj televiziji, pokazala da je novinarska kraljica naših ekrana. Odmjereno i s poštovanjem, profesionalno i pripremljeno, bez uvlačenja i snishodljivosti, Ivana Petrović razgovarala je s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović o aktualijama koje tresu našu javnost otkako je došla na Pantovčak. Štoviše, Ivana Petrović nije se libila pitati predsjednicu Grabar-Kitarović je li pogriješila kada je pozvala premijera Milanovića na ostavku, odnosno, kada se upustila u javno prepucavanje. Predsjednica je rekla kako je htjela poručiti, zapravo, da to nije način razgovora i da su u takvoj komunikaciji svi gubitnici, a i otkrila je kako je prva osoba, prvoga radnoga dana, koju je nazvala bio upravo – premijer Milanović. Kaže da na sjednicu Vlade ne bi došla da bi nekoga prozivala, već kako bi pronašli zajednički jezik. Bravo, Ivana, za takvo pitanje i takav odgovor!

Također i za Visoku ulicu, za koju smo od predsjednice doznali da nije riječ samo o palači na broju 20, već o kompleksu zgrada u Visokoj ulici, za što je formirala povjerenstvo kako bi se vidjelo je li preseljenje uopće isplativo. I na kraju, jedno osobno pitanje predsjednici – doznali smo da će joj djeca doći tek na ljeto u Zagreb i da je, kao i svaku majku, grize savjest, ali da joj je ipak lakše bez djece uhodavati predsjedničke dužnosti.

A na RTL-­u zgodan niz koincidencija na relaciji KGK – BBB. Objaviše, naime, kako je predsjednica jučer primila Blokirane, sutra će branitelje, a onda u BiH. BBB, zar ne? I kad se još tome doda da je reporter Ivan Vrdoljak priredio prilog o sisačkoj rafineriji, u glavnoj ulozi s ministrom Ivanom Vrdoljakom, slučajnosti za jednu večer sasvim dosta.

PLUS
Prilog o profesoru sa zagrebačke Kroatistike Stjepanu Damjanoviću, kojega su u anonimnoj anketi studenti ocijenili peticom, zaslužuje peticu u jučerašnjoj Hrvatskoj uživo.

MINUS
Hrvatska uživo tek se danas bavila Dragom Prgometom i njegovim fajtom u HDZ­-u, nakon što su tu temu svi prežvakali. Nadali smo se da će iskrsnuti nešto novo, ali ništa, nažalost.

Komentara 37

LA
larigan
14:17 26.02.2015.

Naša najbolja novinarka! Bravo!!!

AN
ANM
14:39 26.02.2015.

Jedina osoba kojase bez srama može predstaviti kao novinar!

SA
samazg
14:19 26.02.2015.

Sjajna novinarka! Uživanje ju je slušati jer vraća nadu u profesionalno novinarstvo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije