Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUTRA U VEČERNJEM
Povratak na članak

Ivan Herak: Velika ispovijest o politici i zatvorskim danima

"Promatrano u kontekstu brojnih sudskih postupaka koji su se vodili protiv mene, odavno sam u svojoj glavi stvari posložio tako da sam svoj povratak kroz vrata Ministarstva turizma, kroz koja nisam izašao svojom voljom u siječnju 2000., definirao kao točku potpune rehabilitacije"

Komentari 3

UM
Umoran
01:06 08.12.2019.

Ma cekaj malo, pa nama HDZ stalno govori o mracnom dobu komunizma u YU, a vidi vraga, radnici tada dobijali 15-16 placa godisnje, dok danas radnicima Djure Djakovica one kasne vec vise od 4 mjeseca, u ovo svijetlo doba kapitalizma u HR.

VL
DU
Deleted user
09:26 08.12.2019.

Dao ženinoj tvrtki 8,5 milijuna kuna i sada prav zdrav. Nevjerojatno. Za te novce radnici rade cijeli život. Gadi mi se.

VL
WI
wimneianania
21:11 07.12.2019.

Odmah se uvalio tamo gdje se tudji novci sisaju na slamcicu iz EU fondova, a kako cemo mi znati da nije kriv, kada u Hrvatskoj nitko nije kriv za pljacku nase drzave i naroda, narodu sve opljackano, a oni svi na slobodi?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.