Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Pobjeda zdravog razuma'
Povratak na članak

Italija ipak smanjila deficit: Uklonjen glavni razlog sukoba s EU

EU je pokazao mišiće, a čak je i talijanski vicepremijer Matteo Salvini na kraju zvučao pomirljivo

Komentari 6

Avatar nekakav
nekakav
10:12 20.12.2018.

talijani su samo maknuli ono što i nije bilo realno za očekivati da će napraviti, a zadržali i ostali pri svojem. da ne bi ispalo da je italija popustila u nečem za nju bitnome. poljaci? hehe, znate li vi što i tko su suci u poljskoj... mislite da su naši bezveznjaci, neradnici... upoznati trebate poljske, to je život, bogovi koji zbilja zemljom hodaju. 'radili' bi do kraja života, predmeti im stoje duže nego su im djeca živa.

VL
LU
lucio2
13:37 20.12.2018.

Bravo za EU!

VL
MX
Mister X
10:22 20.12.2018.

EU je gadura teš0ka i to joj je greška tijera sve da rade i više nego njemci i kod trostruko manjih zarada u tim pojedinim državam eu !!!

VL
ZA
Zapadnjak
09:49 20.12.2018.

nova talijanska vlada nije losa (barem ona lega nord polovica vlade), medutim ogromni deficiti u trenutku kad je javni dug na 130 posto bdp-a nije pametan, jasno mi je da proracunski rezovi smanjuju popularnost, na kraju krajeva zato ih i nije bilo dosad (talijani to trebaju zahvaliti forza italia-i i PD-u), ali s ovakvim deficitima i ovako niskim rastom italija nece moci smanjiti javni dug i u sljedecoj krizi ce biti u vrlo velikim problemima (a kriza ce doci, niti jedan rast ne traje vjecno, a u ovoj situaciji vec i samo jedna godina pada bdp-a moze biti vrlo opasna)...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.