Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PU VUKOVARSKO-SRIJEMSKA
Povratak na članak

Istraga pokazala: Policajka pucala na provalnika iz opravdanog razloga

PU vukovarsko-srijemska izvijestila je o dovršetku kriminalističke istrage nad 30-godišnjakom u kojega je, nakon što je zatečen u pokušaju provale pucala policijska službenica, a koja je, kako je utvrđeno unutarnjom kontrolom  to je učinila iz opravdanog razloga.

Komentari 2

Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
15:51 01.08.2020.

Ovo me podsjeća na slučaj zaštitara Sokol Marića, nakon jedne uspješne pljačke trgovačkog centra, zaredale su se krađe imovine, sve dok lopovi nisu naletili na jednog zaštitara Sokol Marića, mislim da je bilo riječ o Getrou, gdje je zaštitar upotrijebio vatreno oružje i ubio dvojicu lopova. Nakon toga više nije bilo pokušaja pljačke. Poruka je da ne treba kršiti zakon pa nećeš biti upucan, vrlo jednostavno.

VL
BF
bf22
14:55 02.08.2020.

Svaka čast policajki,a tko žali nasilne kriminalce, neka ne zove policiju kada ga jedno posjete

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.