Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i policija se iznenadila

Istog dana dva puta 62-godišnjak uhvaćen pijan za volanom

Photo by Mathias Konrath on Unsplash
20.08.2018.
u 15:29

Vozač je ponovno uhićen pa je nakon noćnog triježnjenja u ponedjeljak ujutro uz optužni prijedlog doveden pred virovitičkog prekršajnog suca

Od ranije poznati 62-godišnji prometni recidivist u nedjelju je čak dva puta ulovljen u vožnji pod utjecajem alkohola, najprije u ranim jutarnjim satima s 1,46 promila u Pitomači, a potom ni 17 sati kasnije s 1,95 promila i bez vozačke dozvole u Virovitici.

Policajci su 62-godišnjaka prvi put u nedjelju zaustavili u redovnoj prometnoj kontroli oko 4,20 sati u Pitomači. Kako je riječ o osobi koja je i ranije prekršajno kažnjavana policajci su ga zbog opasnost od novih nedjela uhitili i odveli na liječnički pregled, a potom i u postaju gdje mu je uzeta vozačka dozvola.

Nakon puštanja iz postaje u Pitomači 62-godišnjaka je istoga dana u 20,50 sati policijska prometna ophodnja zatekla u Ulici A. Mihanovića u Virovitici kako pod utjecajem alkohola od 1,95 promila i bez vozačke dozvole vozi automobil.

Vozač je ponovno uhićen pa je nakon noćnog triježnjenja u ponedjeljak ujutro uz optužni prijedlog doveden pred virovitičkog prekršajnog suca, izvijestila je policija.

>> Pogledajte video sajma u Sesvetama - Zovu ga drugim Hrelićem

Ključne riječi

Komentara 3

VE
večernjamaglica
17:28 20.08.2018.

Sad kad ga pustite,odmah mu dajte auto I alkohol da, ide brže.

OB
ObrenM
20:48 20.08.2018.

Cigan iz Pitomace.

Avatar PravaHrvatina
PravaHrvatina
15:37 20.08.2018.

Ma to je neki domoljubni pravi hrvat koji ima Hrvatsku i zbog neimaštine, jadi i bezperspektivno sti je cugal i krenul sa avtom tražiti spas i rješenje u smjeru Njemacke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije