Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLITIČKI PRITISAK
Povratak na članak

Istina o Istanbulskoj: Policija ispituje volontere referendumske inicijative

Na policijska ispitivanja nedavno je reagirala i građanska inicijativa "Narod odlučuje", također ih ocijenivši političkim pritiskom

Komentari 4

GE
gec51
16:10 24.01.2020.

Što se to strašno dogodilo zbog "istanbulske"?

VL
SP
Spezispezi
15:13 24.01.2020.

Samo navalite na narod, vratiti ćemo vam stostruko ! I 91. ste mislili da nas možete pokoriti, pa se sjetite kako ste prošli !!!

VL
AM
AMD------------------------
14:40 24.01.2020.

cemu se cudite ?! birate te muljatore,lopove . hdz/sdp/hss /glas ,sdss pa to su vam potomci bivsega systema,drze arhive zatvorene ,glume domoljube,socijalne,liberale,zastitnici manjine-nista od toga oni nisu ,oni su toxicni za i u svakom drustvu.

VL
GI
giannimichelis
14:45 24.01.2020.

Ne možeš vjerovati, umjesto da uhite, osude i strijeljaju one koji su pokrali referendume, oni teroriziraju građane.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.