Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Ispraćaj talijanskih vojnika poginulih u Afganistanu

Umberto Bossi, čelnik Sjeverne lige i ministar u vladi desnog centra Silvija Berlusconija zatražio je povlačenje svih 2800 talijanskih vojnika iz Afganistana.

Komentari 4

IZ
izgnanik
18:48 21.09.2009.

stvarno zalosno pogunilu 21 italijanski vojnik u afganistanu,mnoga djeca ostala sirocad. ali sa zlom natoa stvarno mizerija.kolko je samo poginulo afganistanaca ,bilo mudahedina ili talibana,djecetih istih.kolko je ostalo bez domova .a sve pod izgovorom borba protiv terorizma a u stvari borba za kontrolu narko trzista i priblizavanja kini.

VL
GP
GP66
07:31 22.09.2009.

Ako su morali da idu u Afganistan,onda ok. ako nisu morali a sami su odabrali,j.ebi ga,shit happens. koji razlozi moraju da te natjeraju da za racun neke organizacije ides ubijati???? mada se to danas zove;preobracanje u demokraciju. zastita ljudskih prava,zastita demokracije i interesa Americkog naroda, rat protiv terorista........ naravno saucesce porodicama poginulih

VL
OB
-obrisani-
13:22 22.09.2009.

Račun za okupaciju Afganistana je već stigao USA, Britaniji, Španiji(koja ga je uredno platila i napustila kafanu) i sada Italiji. Isti račun će stići i Hrvatskoj kad tad. Ne navijam! Ne može Hrvatska po vazalnoj naredbi okupirati tuđu zemlju a to pravo osporavati drugima na svojoj teritoriji.

VL
OB
-obrisani-
13:33 22.09.2009.

Ugrožena osnovna ljudska prava, nedemokratski režim, kampovi za obuku terorista...bla, bla, bla...Sve su to trabunjanja koja su pravna osnova za NATO intervencije i okupacije. Pre neki dan su u Saudijskoj Arabiji na glavnom trgu posekli glave 9 kriminalaca i to se dešava stalno a Amerika ne reaguje. Ah, da, zaboravih.. zato što je režim u Saudijskoj Arabiji izuzetno demokratski i slobodan, za razliku od Iraka...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.