Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bliski susret

Ispovijest Titovog pilota: Uspostavili smo kontakt s NLO-om iznad Plaškog

Youtube Screenshot
06.10.2018.
u 20:57

Poslali su nas temeljem uzbune radarskog centra i vrlo brzo smo uspostavili vizualni kontakt s objektom, vrlo velikim, koji je isijavao svjetlost

Titov pilot Suad Hamzić privukao je pozornost izjavama kako je na svoje oči tri puta vidio nepoznate leteće objekte.

Stoga je u Beogradu sredinom 80-ih godina formirana organizacija koja se bavila susretima tadašnjih vojnika JNA s neidentificiranim letećim objektima čiju strukturu i brzinu nikako nisu mogli objasniti.

"Najupečatljiviji mi je ostao onaj od 20. kolovoza 1970. godine, kada sam u dvosjedu Mig 21 s pilotom Dušanom Stipićem imao bliski susret s takvom letjelicom iznad Plaškog. Poslali su nas temeljem uzbune radarskog centra i vrlo brzo smo uspostavili vizualni kontakt s objektom, vrlo velikim, koji je isijavao svjetlost. Penjali smo se nadzvučnom brzinom, ali nikako mu nismo mogli procijeniti visinu. Procijenio sam da je na nekih 22.000 metara, a u jednom trenutku je taj lebdeći objekt kojeg smo gledali ubrzao i nestao. Izgubio se i s radara", prepričava svoje iskustvo Hamzić za srpske Novosti.

Također kaže kako je opet nekoliko mjeseci kasnije ugledao sličan objekt na nebu koji je nestao na isti način, a 1974. je čak proletio upravo pored svjetlećeg NLO-a na letu iznad Karlovca.

>> Pogledajte video i otkrijte koja su to mjesta koja baš nitko ne smije vidjeti preko Google Mapsa

Ključne riječi

Komentara 77

IL
ilija26
21:27 06.10.2018.

A to su sigurno bili ustaše

DU
Deleted user
21:08 06.10.2018.

Dragi citatelji u nastavku ce vjerovatno drug Suad reci da su se vanzemaljci uplasili i pobjegli od mocne jna , zato citajte pazljivo .............

ZE
zeljko16
21:42 06.10.2018.

Bili smo u komunizmu a tito je imal svoje privatne pilote. Nekaj ne štima sa tim komunizmom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije