Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAH OD KORONAVIRUSA

Islamska država upozorila teroriste: Izbjegavajte Europu i perite ruke

Islamska država
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
17.03.2020.
u 09:05

Teroriste koji služe Islamskoj državi također se podsjeća da peru ruke i pokrivaju usta kada kišu i kašlju.

Islamska država upozorila je teroriste da se drže podalje od Europe dok pandemija koronavirusa ne bude pod kontrolom.Budući mučenici saznali su za zabranu putovanja u biltenu IS-a al-Naba tijekom vikenda, piše Reuters.

Bilten navodno traži od džihadista izvan Europe da ne ulaze na Stari kontintent, a od pristaša koji su već u Europi da ju ne napuštaju.

Teroriste koji služe Islamskoj državi također se podsjeća da peru ruke i pokrivaju usta kada kišu i kašlju.

Upozorenje navodno sadrži čitavu stranicu crteža i uputa kako se ne zaraziti.

Zasad nema slučajeva zaraze iz Sirije, u kojoj je utemeljena Islamska država, iako se zdravstvene podatke iz te države ne smatra cjelovitima.

VIDEO: Kako pravilno oprati ruke i zaštititi se od virusne i bakterijske infekcije?

Tema: Koronavirus

Komentara 12

KU
kunigunda
09:52 17.03.2020.

Hah ,eto doslo vrijeme da oni kaj peru samo guzicu ,napokon pocnu prati ruke,svako zlo za neko dobro,i da, nikako ne dolazite u Europu ,na granicu cemo postaviti centre sa zarazenim osobama za obranu

DU
Deleted user
10:19 17.03.2020.

Nije li ISIL već odavno u Europi? Njihovi agenti spavači uspješno su penetrirali gdje god su htjeli na što su im mnoge mlade schwabice u znak zahvalnosti već podarile brojne potomke.

DU
Deleted user
10:11 17.03.2020.

Balije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije