Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'OSTAO BEZ RIJEČI'

Išao je zaključati crkvu i u jednom trenutku čuo zvukove iz košare za rublje...

košara za rublje
Foto: Shutterstock
10.01.2017.
u 21:52

Svećenik je dječaka krstio dok su čekali policiju i hitnu pomoć, a krsno mu je ime Nathan John, po domaru koji ga je pronašao

Novorođeno dijete pronađeno je prošlog tjedna na pragu katedrale sv. Pavla u Saint Paulu u američkoj saveznoj državi Minnesoti. Kako prenose američki mediji, domar Nathan Leonhardt otkrio je bebu 4. siječnja kada je zaključavao katedralu nakon večernje mise. Beba je ostavljena u plastičnoj košari za rublje, a Leonhardt i rektor katedrale John Ubel pazili su na dječaka dok nije stigla pomoć. 

Svećenik je dječaka krstio dok su čekali policiju i hitnu pomoć, a krsno mu je ime Nathan John, po domaru koji ga je pronašao. Ubel je izrazio nadu da će dječaka usvojiti katolička obitelj. 

Leonhardt je isprva mislio da je netko ostavio rublje na stubama, a nakon što je iz košare čuo zvukove pomislio je da je možda riječ o štenetu. Kad je pomaknuo deku ugledao je bebino lice.

- Ostao sam bez riječi. Smrznuo sam se na, kako mi se činilo, 10 sekundi, ali je vjerojatno bilo više - rekao je Leonhardt.

>> Stotine ljudi na pogrebu napuštene bebe: 'Ovo je dirnulo u srce cijelu zemlju'

>> Horor u zračnoj luci: Rodila bebu u zahodu, stavila je u vrećicu i bacila u smeće

Komentara 5

AL
Alza
23:17 10.01.2017.

A da dijete nije plod ljubavi svecenika i casne sestre.

SD
sdpesticid
22:29 10.01.2017.

a što ako su roditelji muslimani a vi ga krstili ? ne mora biti ali i može, unatoč tomu što je bebać ostavljen na pragu crkve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije