Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubijeno 29 ljudi
Povratak na članak

Iran: vojnu paradu napali plaćenici SAD-a

Iran je obećao uzvratiti onima koji su napali vojnu paradu u gradu Ahvazu što bi moglo dodatno podići tenzije u nestabilnom dijelu svijeta

Komentari 11

TO
Toni70
10:34 24.09.2018.

Iran je obećao uzvratiti onima koji su napali vojnu paradu što bi moglo dodatno podići tenzije u nestabilnom dijelu svijeta.. Kao zašto nestabilan Turčin , Irak, Libija, Afganistan, Sirija sad i Iran ? Ako su prijatelji spremni ubiti Erdogana starogtarog poslušnika NATO partnera koji ruši i ruske ratne zrakoplove , dozvoljava milione tona ulja kroz Sitiju da se odvozi iz Sirije kome je ova tvrdnja Irana čudna . ?? Mislim na pismene koji znaju čitaju vide .. Samo što se približavamo zlu... Treči svjetski rat na pomolu, ovo je izazov predigra za rat protiv Rusije - i Kine tko to ne vidi znači ili je nepismen ili je slijep.. ( Američki stratezi su odavno izjavili Kina je sređena za najviše 3 fo tjedan dana , a ja im to i vjerujem , to je napomena za one koji su ne informirani !!!Mali požari se pojave i gle čuda lako uz malo vjetra i slučaj preraste u veliki i u katastrofu . Samo požare gasimo svi u ovom slučaju smo samo svi žrtve koje če izgoriti .... Naročito u Europi će biti jako vruće kad krene. Da če Rusija dozvoliti masivno bombanje Irana a da ih neće naoružati ne samo sa s400 teško je za vjerovati.Jedini jaći partner u svijetu da im se uništi poput Sirije samo zato što to Izrael odredi a ostali su poslušnici !! Za sada se ne usudi nitko Americi +NATO suprostaviti a radi se na tome da ne ostane tako jer je nekima postalo teško vide da im djeca gladuju i d stradaju zbog politike . Da smo podsjetim Japan je napao Ameriku zbog sankcija.

VL
Avatar Foton
Foton
23:32 24.09.2018.

Glupost. To je bitka iranskig Sita i arapskih Sunita, koja je pocela 800 godina prije otkrica Amerike.

VL
ST
Startrack
12:45 25.09.2018.

Kako mrzitelji svega zapadnog na celu sa novinarom Hassanom (po kojoj on liniji udje u Vecernji danam prosipa teroristicku pamet o bliskom istoku) svaljuju sve na USA, nekakav teroristicki akt u nekakvoj rupetini. Moze ajatolah, Hassan i ljubitelji terorista lajatat kolko hoce al nece zatvorit Hormuski tjesnac.

VL
RI
rightside
12:01 24.09.2018.

a ovaj "dopisnik hasan" samo siri propagandu protiv amera da skrije kriminal svojih ili to tvrdi i postavlja pitanja samo iz razonode?))))))

VL
Avatar intimus 500
intimus 500
09:47 24.09.2018.

kako sam ja opasan ... smiješni mule :)

VL
Avatar superhik74
superhik74
15:21 24.09.2018.

Pa neocon Bolton po naredbi Natanyahu-a im je i najavio da ce im financirati i ubacivati teroriste po istom receptu kao sto su radili u Iraku, Libiji, Siriji itd.

VL
Avatar dpejakovic
dpejakovic
10:01 24.09.2018.

HE HE HE HE HE, širitelji terorizma optužuju USA.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.