Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG POVLAČENJA SAD-A
Povratak na članak

Iran ponovno pokreće obogaćivanje uranija

Američki predsjednik Trump zaprijetio je svim zemljama koje ne budu poštovale sankcije da neće moći poslovati na američkom tržištu

Komentari 10

Avatar nekakav
nekakav
07:50 09.07.2019.

zanimljivo kako svi napadaju iran, a on se držao svakog slova sporazuma! eu je pokazala da je pudlica, bez ikakve snage, mlitava, tipična europa kad se radi o nekoj krizi. kad su ameri počeli rusima lupati sankcije, eu se pridružila, kad je amerikanac zaprijetio svima koji surađuju sa rusima u nekim ciljanim djelatnostima, eu se povinovala. to je bilo samo discipliniranje europe i stavljanje omče na gubicu. onda je krenulo sa iranom i kinom. iran je napadan bez ikakvog razloga. eu nije dala nikakvu podršku. amer izašao iz sporazuma, eu nije podržala iran kako bi trebala. amerikanac zaprijetio eu, ona sluša. sporazum je mrtav, iran nema nikakvih obveza više po njemu. eu je prevarila iran. umjesto da je iranu otvorila vrata, ona je zatvorila i prozor. neki novi dogovor će iranci iskoristiti i uglaviti nešto što do sada nisu mogli. jer cijeli svijet zna da su irance prevarili. zemlja koja nikog nije napala 300 godina... ona je nekom dalekom 10.000 km prijetnja? interesi? aha, o tome se radi? pa dobro, jel iran ima svoje baze blizu amerike? ne?!

VL
AA
aabbcc
06:34 10.07.2019.

Jos malo pa ce Trump na koljenima posjecivati prijatelje u Iranu ko Kima u S. Koreji.

VL
SA
Shariel Aron
08:38 09.07.2019.

Iranu je bolje da udahne zrak i malo se smiri.Od tog provociranja neće imati baš nikakve koristi,nego naprotiv.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.