Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sisak
Povratak na članak

Ipak se zaustavlja projekt paviljona Opće bolnice

Prema svemu sudeći propast će 3,5 milijuna kuna uloženih, od 2008. godine na ovamo, u pripremu projekta, a prijeti i tužba izvođača radova, hrvatsko-slovenskog konzorcija, zbog raskida ugovora.

Komentari 3

DU
Deleted user
13:28 07.05.2016.

Koliko znam aktualno se radi na financiranju projekata dnevne bolnice i jeddnodnevne kirurgije u iznosu do 50 mil. kuna po projektu pa je jasno da se ovaj projekt u Sisku mora "preprojektirati" jer inače nema love iz EU. Nije to pitanje Nakića, već natječaja koji raspisuje EU, pa se svi u to moraju uklopiti (barem što se tiče tog natječaja!)! Inače, natječaj još nije raspisan, već je najavljen. Dakle, Varga priča, kao i svi političari, neodgovorno, samo zato jer sada za ništa ne odgovara. Da je na vlasti branio bi se svim mogućim i nemogućim argumentima. Tako nećemo stići daleko!

VL
PU
Puflec
16:51 05.05.2016.

Super. Ne dao Bog da se u Sisku izgradi nešto osim trgovačkog centra. Kao i uvijek i ovo ćemo mirno pretrpjeti dok nam ga straga meću gospoda iz Zagreba i poslušnici iz Siska.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.