Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNIMALA SE U IZAZOVNOM IZDANJU

Influencericu ubio suprug pred očima šestogodišnje kćeri zbog videa na TikToku

Screenshot
28.01.2021.
u 11:17

Beživotna tijela supružnika pronađena su na trijemu u dvorištu njihove obiteljske kuće u brazilskoj Ponta Pori

Brazilsku influencericu Eliane Ferreira Siolin (35) ubio je suprug nakon što je na svom TikTok profilu podijelila nekoliko fotografija i videa u kupaćem kostimu.

Alejandro Antonio Aguilera Cantallupi (41) čak je 14 puta pucao u svoju suprugu pred njihovom šestogodišnjom kćeri na obiteljskom roštiljanju, a potom je presudio i sebi, piše Daily Mail.

Beživotna tijela supružnika pronađena su na trijemu u dvorištu njihove obiteljske kuće u Ponta Pori.

Na Elianinu tijelu bilo je najmanje 14 rana od hitaca, a njezin suprug imao je jednu ranu na glavi. Policija je pronašla i pištolj kojim je pucao.

Lokalni mediji pišu kako se par posvađao zbog TikToka, a prijatelji bliski obitelji kažu kako su se i inače svađali, često i u javnosti. Ubojstvo i samoubojstvu svjedočila je njihova kći koja je odvedena k rodbini.

@elianesiolin

 

♬ som original - Patrícia Ramos

 

@elianesiolin

 

♬ Tócame (feat. Arcangel & De La Ghetto) - Anitta
Ključne riječi

Komentara 29

DU
Deleted user
12:01 28.01.2021.

Neki dan sam vidio mladu curu kako vozi bicikl sa jednom rukom, jedan mobitel ima na uhu i drži ga ramenom i razgovara, a sa drugom rukom na drugom mobitelu tipka poruku. Bolesno.

5S
505.scrtom
11:47 28.01.2021.

strašno ,ali me polako uopće ne čudi kada samo pogledaš kako neke vise nonstop na instagramu,tviteru i pitaj boga i nonstop se fotkaju,dopisuju,to je već prešlo svaku nomalnu zdravu mjeru ,sve je više tih influencerica kao da nema ništa drugoo u životu ,samo da bi pokazivale sise,guz ,natekle usne,plastično lice,odvratno a ne lijepo i to je sve,onda se treba čudit ovakvim stvarima,pogledajte te jadne nogometaše sa njihovim influencericama i sve vam je jasno,taj novi medij zvan pametni telefon ljudima mozak uništava

Avatar Hrvatska Banovina
Hrvatska Banovina
13:04 28.01.2021.

Društvene mreže su uništile žene na Zapadu. Naše ako su pametne će se čuvati toga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije