Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ines Strenja Linić:

'SDP-ovi partneri nisu pristali na tripartitnu Vladu jer se boje za svoje fotelje'

ines strenja linić
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
15.12.2015.
u 09:35

Zastupnica Mosta Ines Strenja Linić rekla je kako SDP-ovi koalicijski partneri ne žele tripartitnu vladu jer se boje kako u njoj neće biti mjesta za njih

Zastupnica Mosta Ines Strenja Linić gostujući u emisiji Hrvatskog radija U mreži Prvog rekla je kako SDP-ovi koalicijski partneri ne žele tripartitnu vladu jer se boje kako u njoj neće biti mjesta za njih.

– To je samo borba za fotelje – kazala je Strenja Linić.

U emisiji je gostovala i predsjednica laburista Nansi Tireli koja je rekla kako ih HDZ nije nadigrao.

– Nadigrao je sebe i neke u Mostu koji vjeruju da je sve istina što obećaju. Mi od početka igramo otvoreno i čekamo odgovore Mosta na naš pristanak na reforme. Neodgovorno je od Mosta što nismo dobili, kako su obećali, odgovore na temeljno pitanje - s čime se ne slažu s SDP-om, a s čime s HDZ-om – rekla je Tireli.

Dodala je kako reforme koje Most predlaže nisu njihove već reforme koje svi žele, od građana do političara.

– Za razliku od Mosta, mi imamo politički kontinuitet. Ako ozbiljno želite iznjedriti promjene, morate znati kako ćete to ostvariti. Most će morati ući u koaliciju – dodala je Tireli.

Na to joj je Ines Strenja Linić rekla da će odgovori biti objavljeni. Referirala se na Tireline riječi da je potrošeno vrijeme na pregovore.

– To nije potrošeno vrijeme - mi smo najzad izgovorili što se nije napravilo u ovih 20 godina. Sa svime se slažu pa se pitamo zašto do toga nije došlo svih ovih prethodnih godina. Ako se slažete idemo zajedno svi nešto napraviti – zaključila je Ines Strenja Linić. 

>> Sastanak Mosta u 10 sati: Prihvatit će HDZ-ov odgovor i ponuditi SDP-u da se predomisli

Komentara 52

SP
Spezispezi
10:13 15.12.2015.

Malo tko je mogao očekivati da će rezultate izbora i time sastav nove Vlade presuditi napuhani ego jednoga čovjeka. Čim je Alex Brown nestao Zoka se pogubio. Čovjek jednostavno ne može otrpjeti niti 2 minute da nije glavni. Nakon ovoga posla čovjeka ne mogu zamisliti niti na jednom drugom poslu na kugli zemaljskoj. Možda negdje gdje neće biti u doticaju s ljudima.

MI
miro229
10:13 15.12.2015.

Nensi,odi sadit krumpire,nije ovo za tebe!

ME
mek
09:56 15.12.2015.

U saboru i vladi bi trebali biti svi sa isključivim ciljem da rade u korist i za boljitak Hrvatske i Hrvata. Samo onima kojima je osobni interes na prvom mjestu, borit će se protiv svojih neistomišljenika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije