Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mate Mijić

Imamo Istanbulsku, umislili ste slučaj Daruvarac

Mate Mijić o slučaju Daruvarac
Foto: YouTube/Screenshot/Mate Mijić
20.12.2018.
u 12:03

Mašina priča punila je stupce domaćih medija koji su s pravom slavili pobjedu života. Nažalost, isti ti mediji u pravilu podržavaju "pravo na pobačaj"

Slučaj brutalnog nasilja u Zadru nije se dogodio. Nije ni nasilnik pušten da na slobodi čeka nastavak suđenja. Sigurno smo to sve umislili jer su nas mjesecima uvjeravali da će nakon ratifikacije Istanbulske konvencije ovakvi slučajevi postati prošlost.

Tko se nije složio s radikalnom feminističkom agendom, bio je automatski proglašen podržavateljem nasilja nad ženama. Na isti način, doduše vrlo suptilno, Dalija Orešković optužuje predsjednicu Grabar Kitarović. Tvrdi da je na primjeru Istanbulske trebala pokazati da je žena, majka i predsjednica.

Mala Maša rođena je u 27. tjednu trudnoće sa samo 450 grama i nekoliko dijagnoza. Pet mjeseci provela je u bolnici, a danas je, Bogu hvala, dobro i čeka svoj prvi rođendan. Mašina priča punila je stupce domaćih medija koji su s pravom slavili pobjedu života. Nažalost, isti ti mediji u pravilu podržavaju "pravo na pobačaj" i na taj način doprinose da se nekoj drugoj djeci oduzme prilika da se poput Maše izbore za život.

Pogledajte video komentar našeg kolumnista Mate Mijića!

Komentara 36

Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
12:16 20.12.2018.

Kažu nam i naravno lažu da je Marakeški sporazum dokument o LEGALNIM migracijama a u biti to je samo igra riječi a Marakeški sporazum znači zapravo LEGALIZACIJU ilegalnih imgracija a dokaz je SOTOIZIRANJE HR policije koja je samo odvračala ilegalce da nemogu ILEGALNO preči granicu i još se tajno snima HR POLICIJU pa nije li to samo po sebi protuzakonito??? Kaže u OTVORENOM neki dan ministar da smo dužni dati azil i onima koji ilegalno uđu a nismo ih primjetili u prelasku, dakle bilo ko može preči granicu ilegalno i ako ga zateknemo ovdje dužni smo po UN-ovom zakonu dati im azil, ako to nije legaliziranje ilegalnih migracija šta onda jeste??? Ko je tu lud??

Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
12:15 20.12.2018.

Šta je sa slučajem GABRIJEL, malog dečkića koji je umro zbog NEMARA? Kujunđiću neki dan sud presudio da je LAŽNI BRANITELJ i nikome ništa a to znači ujedno da je i RATNI PROFITER pošto je sasvim sigurno profitirao na razne načine preko beneficija "ratnog veterana". NE, on ne samo da nije u zatvoru zbog krivotvorenja isprava koje su ga prikazale braniteljem nego je i dalje ministar!

AA
AAAAAA
12:46 20.12.2018.

bravo gospodine MATE MIJIĆ! Skidam šešir!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije