Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIJANA POSLA

Imali svaki preko dva promila alkohola u krvi, a nakon svađe jedan izbo drugog

Ilustracija
Davor Puklavec/PIXSELL
04.07.2022.
u 13:53

Pomoć je 45-godišnjaku pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava. Ozlijede još nisu okvalificirane

Njih dvojica sjedili su, pili, napili se i na koncu je jedan pokušao ubiti drugog. Tako bi se u najkraćim crtama mogao opisati događaj koji je zagrebačka policija okvalificirala kao pokušaj ubojstva.

Kako su priopćili, 3. srpnja u 17.20 u Kloštar Ivaniću u Predavečkom odvojku, u vikend kući su se fizički sukobili 65-godišnjak, koji je u krvi imao 2,39 promila alkohola u krvi i 45-godišnjak koji imao 2,6 promila alkohola u krvi. U jednom trenutku, stariji je muškarac na mlađeg nasrnuo nekim oštrim predmetom, najvjerojatnije nožem.

Ozlijedio ga je, a pomoć je 45-godišnjaku pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava. Ozlijede još nisu okvalificirane, a u policiji kažu da se okolnosti događaja još istražuju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije