Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUPCE MOLE DA IH VRATE

IKEA zbog opasnosti od strujnog udara povlači tri modela lampi

Ikea
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/2
17.03.2016.
u 12:36

– IKEA nije zaprimila izvještaje o ozljedama, no zaprimila je izvješća o slučajevima u kojima su dva kupca i jedan zaposlenik robne kuće IKEA doživjeli strujni udar – navode u priopćenju

Nakon što su u njima pronađeni oštećeni kablovi, IKEA povlači iz prodaje GOTHEM lampe zbog opasnosti od strujnog udara, objavila je u priopćenju na svojim internetskim stranicama ta kompanija.

U priopćenju ističu da oštećeni kabeli mogu dovesti napon u metalno kućište lampe te prouzročiti sigurnosni rizik. Sve kupce navedenih lampi iz kompanije mole da ih odmah prestanu koristiti te da ih uz puni povrat novca vrate u robnu kuću IKEA, čak i ako one normalno funkcioniraju. Račun, kako navode, nije potreban.

– Iz prodaje se povlače sva tri modela GOTHEM lampi – dvije stolne i jedna podna. IKEA nije zaprimila izvještaje o ozljedama, no zaprimila je izvješća o slučajevima u kojima su dva kupca i jedan zaposlenik robne kuće IKEA doživjeli strujni udar. Sigurnost proizvoda izuzetno je važna za tvrtku IKEA te GOTHEM lampe povlačimo iz prodaje kako bismo izbjegli ikakve daljnje incidente i moguće ozljede te kako bismo osvijestili kupce o opasnosti – naglašavaju u priopćenju.

Foto: ikea.com screenshot

(foto: ikea.com screenshot)

>> IKEA iz prodaje povlači stropne svjetiljke HYBY, LOCK i RINNA

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije