Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MISTERIJ I MASAKAR

Novi detalji o ubojici s Kajzerice: 'Nije on bio s Remize. Ne bi se on ovako lako izvukao da je'

Ubojica i ubijeni dječak
Foto: Facebook
09.08.2019.
u 19:00

Na Remizi, gdje je prije živio s Majom Tojagić, nitko nije htio pričati o njemu.

Priče o jednom od najstrašnijih dana koje Hrvatska pamti ne jenjavaju, a svi se i dalje pitaju što je zloglasni Igor Nađ radio netom prije nego li se odlučio ubiti šestero ljudi i ono najvažnije, koji je bio konkretan motiv ovog monstruoznog čina.

Novinari 24 sata su pričali s njegovim poznanicima i susjedima pokušavajući doznati pozadinu priče, a konobar koji ga je znao viđati kaže kako je taj dan u razmaku od tih nekoliko sati, popilo litru i pol pelinkovca te pola litre viljamovke s prijateljem.

- Dolazio bi jednom mjesečno sa ženom, kad bi se otišao ošišati u susjedni frizerski salon. Inače bi bio ok, zezancija, normalan u kafiću. Nikad ne bi bilo problema s njim... Njegov prijatelj iz kvarta, koji je s njim išao u školu, pričao mi je da je Nađ bio prvi koji bi smirivao situaciju kad bi došlo do nekakvih gluposti- rekao je konobar A.Ž. za 24 sata.

Idućih nekoliko sati nakon opijanja s prijateljem ostaje nepoznanica. Na Remizi, gdje je prije živio s Majom Tojagić, nitko nije htio pričati o njemu. Na Trešnjevci, gdje je, navodno, često parkirao svoj taksi, su novinare 24 sata taksisti uputili u Masarykovu, ali su opet završili u slijepoj ulici i vratili se na Remizu.

U jednoj tamošnjoj gostionici su pričali s ekipom za šankom želeći znati da li se ubojica kretao po mutnim krugovima.

-Svi smo ti ovdje malo mutni, ali reći ću ti jednu stvar. Nije on bio s Remize. Ne bi se on ovako lako izvukao da je bio s Remize - komentirali su za 24 sata.

Susjedi su ispričali za 24 sata kako je Nađ pričao s njima netom prije ubojstva i poslao 10-godišnjeg Paola u izvidnicu te je dječak provirio kroz svaki prozor. Nakon toga je upucao nesretnu obitelj, a javnosti i dalje ostaje nepoznanica gdje je bio u vrijeme između opijanja s prijateljem do trenutka okrutnog i tragičnog masakra nad Majom, Josipom, FIljkom, Paolom, Dragomirom i Davorom.

VIDEO Jutro nakon masovnih ubojstva na Kajzerici

Ključne riječi

Komentara 10

I1
ing-12345
21:20 09.08.2019.

Ovaj članak je sramota novinarske profesije. Što je tu rečeno : ubojica je pio prije ubojstva a nekakav tip govori gluposti o tome da se oovaj ubojica ne bi lako izvukao da je bio sa Remize. Bljak za VL.

Avatar JustinCase69
JustinCase69
22:12 09.08.2019.

Ovo je stvarno sramota od teksta..pa na šta ste se vi srozali..

GR
gragakarlovac
20:31 09.08.2019.

"Nije on bio s Remize. Ne bi se on ovako lako izvukao da je bio s Remize"...to je Hrvatska. Ova izjava ide za naslov kao herojski kvart bi ga skratio za glavu, a ustvari pokazuje da ima jos nasilnih divljaka kao on, i imaju prostor u medije. krkani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije