Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOL
Povratak na članak

Igor Lučić na suđenju Sanaderu ponovio da su članovi Vlade bili upoznati s promjenama ugovora Ine i MOL-a

Svjedok je potvrdio svoj raniji iskaz u kojem je kazao kako izdvajanje plinskog poslovanja nije bila zadaća njegovog povjerenstva, ali kako se o tome razgovaralo jer je Ina trpjela gubitke, na što je ukazivao i MOL kao strateški partner

Komentari 2

NT
Nikola Turajlić-jaružalo
17:54 12.03.2019.

Ljudi moji to je toliko strašno, da ne može biti gore! Naš ex-Mesija Ivo se proganja i trpi gore muke nego čak i Jezus Krist, koji je svoju Golgotu prošao za nekoliko sati. Velikomučenik Ivo trpi muke JesusKristove preko decenijee i tome se ne vidi kraja, a zbog toga što je Hrvatskom Bogu, Crkvi u Hrvata i najvjernijem Božijem stadu činio ugodna djela. Što je usput, prema starom hrvatskom dobrom običaju htio sebi staviti na stranu za crne dane (koje je već naslutio) šaku dolara, nije nikakav grijeh, a o zločionu da se ne govori. Unatoč svega mogućeg valjanja po katranu i perjanju, od strane hrvatskih neprijatelja, velikomučenik Ivo ostao je u srcima vjerodomoljuba kao blaženik i džaba ga objedjuju .

VL
BU
Bubalamala
18:15 12.03.2019.

Ovo je još jedan od primjera gdje se može dogoditi da sudski proces na kraju bude stariji od sudca koji će pročitati presudu !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.