Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Druženje s čelnikom HNS-a

I Vrdoljakova supruga se prijavila na nagradnu igru da provede dan s njime

Ivan Vrdoljak
Goran Stanzl/PIXSELL
22.11.2018.
u 14:36

Kako Mladi HNS-a Osijek pišu, sve što zainteresirani za dan  Vrdoljakom trebaju napraviti jeste "napuniti bateriju na svom mobitelu, pronaći mjesto u Osijeku, opaliti fotku i poslati u inbox do 28.11.2018"

Mladi HNS-a Osijek zainteresirali su javnost svojim nagradnim natječajem kojim svoje pratitelje na društvenim mrežama pozivaju da fotografiraju svoj grad kako bi osvojili dnevno druženje s čelnikom njihove stranke Ivanom Vrdoljakom. Natjecanje je, čini se, iznenadilo i samog Vrdoljaka koji je ipak na njega pristao, kako bi se, kaže, približio građanima.

- Mladi kao mladi, s njima nikad ne znaš u kakvoj ćeš nagradnoj igri završiti, u evoluciji ili revoluciji.  Prigovorili su mi 100 puta da se politika sve više udaljava od građana, osobito mladih i zato im nisam mogao reći ništa drugo osim - samo naprijed! P.S. Javila mi se i supruga na nagradnu igru, ali nije poslala fotke Osijeka, nego sebe i naše djece - komentirao je danas Vrdoljak na svom Facebook profilu.

Kako Mladi HNS-a Osijek pišu, sve što zainteresirani za dan  Vrdoljakom trebaju napraviti jeste "napuniti bateriju na svom mobitelu, pronaći mjesto u Osijeku, opaliti fotku i poslati u inbox do 28.11.2018". 

- Sve fotografije bit će objavljene na našem profilu. 10 fotografija s najviše lajkova odvodi autore na dnevno druženje s Ivanom Vrdoljakom. - stoji na Facebook profilu Mladih HNS-a Osijek.

Bivša Vrdoljakova kolegica, predsjednica GLAS-a Anka Mrak Taritaš prilično se zabavila nagradnom igrom koja nudi dan s Vrdoljakom, pa na svojim društvenim mrežama objavljuje "prijave" premijera, glavnog državnog odvjetnika i Ivice Todorića na natječaj.

 

Pogledajte video: Anka Mrak-Taritaš gostovala u studiju Večernjeg lista

 

Komentara 21

JO
josipsigur3
15:02 22.11.2018.

Izgleda da mu se jedino vlastita žena javila na oglas, sirota.

Avatar comandante
comandante
15:13 22.11.2018.

e jado jadna... mizerijo jeftina politikanska....fuj, slajedeće izbore ćeš umjesto dosadašnjih 0,0002% dobiti 0,0001%

HD
HDZSDP
15:00 22.11.2018.

Tko javno pljune ovu ljigotinu vodim ga na skijanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije