Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIBERALIZACIJA EUROPE

I HSLS očekuje jedan mandat: 'Dobar dan građani, doviđenja birokrati'

HSLS predao kandidacijske liste
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
08.04.2019.
u 15:09

Borit će se, kažu, protiv prodavača magle kojih ima puno i u Hrvatskoj i u Europskoj uniji

HSLS na europskim izborima očekuje jedan mandat, poručila je danas nositeljica njihove liste Saša Poljanec Borić. No nisu, tvrdi, važna njena očekivanja, najvažnije je jačanje liberalnih ideja u Hrvatskoj i očuvanje liberalne Europe.

- Europu su stvorili liberali, liberali će je i zadržati. HSLS-ov program zove "Dobar dan građani, doviđenja birokrati", kojim ćemo se boriti protiv prodavača magle, a kojih u ovom trenutku i u Hrvatskoj i u Europskoj uniji ima puno. To je jasan program i primjeren trenutku u kojem se Hrvatska nalazi. Prva točka programa glasi "Europska unija je rješenje, a nije problem", druga je "Schengen sada i odmah", a treća točka je "Protiv ortačkog kapitalizma, a za narodni kapitalizam utemljen na vladavini prava“ - pojasnila je Poljanec Borić.

Prodavača magle o kojima je govorila, kaže, ima na svim stranama.

- I desni i lijevi komesari, a osobito koalicije koje miješaju kruške i jabuke, a kada uđu u EP, rastavit će se na proste sastavne dijelove i ući u različite političke grupacije tako da hrvatski građani koji će im dati glas to ne znaju – tvrdi. Nema ništa neprincipijelno u našoj koaliciji, odgovorila je na komentar novinara kako je HSLS u koaliciji u kojoj su pomiješane kruške i jabuke, pojasnivši kako liberali vrlo često u Europskom parlamentu glasaju s pučanima.

HSLS predao listu s kandidatima za europske izbore

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar quousque tandem
quousque tandem
16:30 08.04.2019.

Ostaci ostataka nekoć najbolje stranke u Hrvatskoj. Šteta, da smo bar prije dvadesetak godina bili pametniji... Ali sada je kasno, nema više vremena za HSLS, nadajmo se da ima još bar koja minuta za spas Hrvatske dok "veliki domoljubi" nisu uništili i posljednje ostatke.

Avatar raco
raco
15:14 08.04.2019.

HSLS, nekad bio sad se spominjao. kakva je to nekad stranka bila, i čim su se raspale na dvije, nestali s pozornice važnosti

AU
aurelio63
20:32 08.04.2019.

zbog vas se pok.Gotovac okreće u grobu uništili ste velikana i njegov život

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije