Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šef SDP-a

I Bernardić se oglasio oko koronavirusa u Hrvatskoj

Davor Bernardić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
25.02.2020.
u 14:10

Vjerujem da se neće pretvoriti u veću epidemiju i očekujem da ćemo kao država biti spremni odgovoriti na sve izazove, istaknuo je Bernardić

U Hrvatskoj je potvrđen prvi slučaj koronavirusa. Riječ je o mladiću koji je boravio u Milanu i nalazi se u Zagrebu. Predsjednik SDP-a Davor Bernardić komentirao je prvi slučaj koronavirusa u Hrvatskoj.

"Nažalost, danas je potvrđen prvi slučaj koronavirusa u Hrvatskoj, nadam se da će sve službe koje se bave sprječavanjem zaraze adekvatno reagirati. Nema razloga za paniku ni histeriju. Vjerujem da se neće pretvoriti u veću epidemiju i očekujem da ćemo kao država biti spremni odgovoriti na sve izazove”, istaknuo je Bernardić te pozvao građane da se drže uputa koje će dobivati kako bi se smanjio rizik od zaraze.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Motorhead
Motorhead
14:17 25.02.2020.

E sad smo spašeni...

Avatar southman
southman
14:27 25.02.2020.

Reče Bero i pobježe u tunel Grič !!

TI
Tigar60
15:26 25.02.2020.

Bero sero.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije