Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORNI STATUS

Hvarski svećenik obrisao Facebook profil nakon ružnog komentara o Goldsteinovoj smrti

Slavko Goldstein
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
17.09.2017.
u 12:48

Don Mili Plenković objavio je jučer kako ga je obradovala vijest o smrti dr. Slavka Goldsteina, no danas je obrisao svoj profil

Hvarski svećenik don Mili Plenković objavio je jučer na Facebooku šokantni status u kojem se raduje smrti dr. Slavka Goldsteina.

– Obradovala me je vijest da je umro dr. Slavko Goldstein. Drago mi je da je jedan mrzitelj Hrvatske nestao s pozornice ovog svijeta. Ipak mu od srca želim pokoj vječni i da mu Jahve bude milosrdan sudac. Njegovo će mu milosrđe biti jako potrebno obzirom na more laži što ih je (svjesno i namjerno) širio pod krinkom znanstvenog autoriteta. Tim je lažima planski sramotio Hrvatsku i hrvatski narod. Iz Biblije znamo da Jahve mrzi laž (Jahve mrzi lažljivi jezik Izr 6, 16) – objavio je don Plenković, pišu 24 sata.

No, nakon što je njegov status objavljen u medijima, svećenik ga je kasnije obrisao, a jutros je obrisao i svoj Facebook profil.

– Radovati se nečijoj smrti nije uobičajeno, ali može biti ako netko, primjerice, puno pati. U ovom slučaju je to zato jer netko radi štetu, pa sam sebi kažeš: Hvala ti Bože što ga više nema. Ne vidim ništa loše u mojoj objavi. Po meni je on činio zlo, i to sistematski, a ima i puno tekstova koji to dokazuju – komentirao je za 24 sata don Mili Plenković.

Komentara 150

MK
MKGRA
13:45 17.09.2017.

Jel možda dotični gospodin nečim zadužio Hrvatsku osim svojom neistinom

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
13:09 17.09.2017.

A što bi tek bilo da je na Fejsu stavio "Juru i Bobana", obzirom da su navedenu pjesmu pjevali brojni prisutni na ispraćaju pokojnog Goldsteina, npr. Mesić i Fred Matić?

KR
krka
14:44 17.09.2017.

svećenik je u pravu i nije trebao obrisati status! s obzirom koliko laži i uvreda je narečeni goldstein za života izgovorio po svijetu o Hrvatskoj i Hrvatima ne zaslužuje ni da u Hrvatskoj bude pokopan! E, sada imate prilike da da me razapinjete, dežurni "dušebrižnici i zaštitnici" ljudskih prava, ali ja sam u pravu ! tko ne vjeruje, njegov problem !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije