Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Split
Povratak na članak

Huligani istukli radnika na parkiralištu kod Starog placa

Pet minuta poslije ponoći skupina mladića odbila je platiti parkiranje. Izašli su iz vozila i napali djelatnika u naplatnoj kućici

Komentari 2

OS
osica
14:24 30.01.2012.

hoće li u Hrvatskoj konačno - \"teror neotesanih, neodgojenih , nasilnih , zaštićenih tatinih sinova\" uroditi primjerenim kaznama - makimalnim zakonskim - \"bez olakotnih okolnosti\" - kao opomena svima onima - \"koji su jači na šakama nego u glavi\" ,u glavi\" , a zbog koji stradaju nedužni građani.

VL
AN
Antidominium
23:13 30.01.2012.

Dolazimo u situaciju da se moramo mimo zakona naoružati i braniti se sami i doma i na ulici. Kada ne rdi država- mora narod!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.