Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Huawei je za početak novih školskih i poslovnih obaveza pripremio brojne pogodnosti za svoje korisnike

Huawei
27.08.2021.
u 14:14

Sjajna prilika za iskoristiti odličnu ponudu pametnih Huawei uređaja po najboljim cijenama!

Ljeto završava, rujan nam se bliži. Koliko god ljeto dugo trajalo, uvijek nam se čini kako je sve prebrzo prošlo. Dobro znamo koliko je pripreme potrebno kako bi početak jesenskih izazova i povratak s godišnjih odmora u urede i učionice prošao u savršenom redu. Huawei stoga korisnicima nudi odlične popuste na vrhunske pametne telefone, dodatke i nosive uređaje za lakši povratak u školske klupe i urede. Sjajna prilika za iskoristiti odličnu ponudu pametnih Huawei uređaja po najboljim cijenama!

Uz kupljeni Huawei P40 lite, na dar pametna Band 6 narukvica!

Pametni telefoni danas su apsolutno neophodni u svakodnevici svakog školarca, studenta ili odrasle osobe jer olakšavaju svakodnevni život! Bilo da se radi o razgovoru, odličnoj kameri koja može zabilježiti najdraže trenutke ili super izdržljivoj bateriji, smartphone je apsolutno nezaobilazan dodatak. Huawei P40 lite pametni je mobitel kojeg odlikuju impresivni dizajn, inovativna četverostruka stražnja kamera s umjetnom inteligencijom te izdržljiva baterija. Cjelodnevno trajanje baterije podržano je i 40W SuperCharge punjenjem, koje omogućuje korisnicima da napune telefon od 0% do 70% u samo pola sata. Uz kupnju ovog popularnog Huawei telefona do 19. rujna ili do isteka zaliha, na poklon će korisnici potpuno besplatno dobiti Band 6. Pametna narukvica Huawei Band 6 odličan je dodatak za školarce, ali i za roditelje jer značajno pojednostavljuje svakodnevnu rutinu. Radi se o praktičnom i funkcionalnom nosivom dodatku koji sadrži sportske opcije za vježbanje, kretanje, mjerenje daljine i prijeđenih koraka, mjerenje stresa i razine kisika u krvi, vježbe disanja, vremensku prognozu, alarm, kao i daljinsko upravljanje glazbom. Od ostalih funkcija koje olakšavaju svakodnevni život opremljena je funkcijom povezivanja s mobitelom, zaprimanjem poziva i notifikacija i bluetooth povezivanjem.

Povratak u kondiciju uz super popuste na Huawei nosive uređaje

Vratiti se u kondiciju nakon godišnjih odmora nikada nije jednostavno, a Huawei se pobrinuo za korisnike u planiranju savršenog treninga i ponovnog dostizanja adekvatne fizičke spreme! 

Watch GT 2 Pro i Watch GT2  dolaze s dvotjednim trajanjem baterije i inteligentnom tehnologijom za uštedu energije. Watch GT2 Pro model ima više od 100 sportskih načina rada, preciznu GPS navigaciju uz Glonass satelit, automatsko prepoznavanje vježbe, a izrađen je od safirnog stakla otpornog na ogrebotine. Watch GT2 serija dolazi u 42mm i 46mm izdanju čime će zadovoljiti i muške i ženske korisnike, a podržava značajke poput Bluetooth pozivanja, reprodukcije glazbe, pružanja obavijesti o porukama, TruSleep™ 2.0 tehnologije praćenja kvalitete sna i nadgledanja razine stresa preko TruRelax™ sustava. 

U ponudi je i Huawei Watch Fit pametna narukvica teška svega 34 grama, a dolazi u modernim varijantama boja – Mint Green, Sakura Pink i Graphite Black, dajući korisnicima priliku da usklade pametni dodatak uz svoj stil. Riječ je o prvom Huawei pametnom sportskom satu sa zaobljenim pravokutnim licem, a dizajniran je da potiče korisnike na nove oblike vježbanja kroz razne animirane fitnes tečajeve, brojne načine vježbanja i znanstvene značajke praćenja zdravlja. Kao takav idealan je za sve nadolazeće jesenske izazove i stvoren kako bi pomogao kod praćenja rezultata i zdravstvenog stanja. Osim što donosi čak 12 različitih tečajeva vježbanja, sat će upozoriti korisnika ako predugo sjedi, podsjećajući ga na važnost kretanja, a na prekrasnom zaslonu od samo 1,64 inča prikazat će se broj otkucaja srca, intervali otkucaja, potrošene kalorije, vrijeme vježbanja i ostali korisni podatci.

Detaljna ponuda Huawei nosivih uređaja s popustima dostupna je na Huawei forum stranici.

Kako preživjeti težak dan na poslu ili u školi?

Prvi dani povratka u ured ili školske klupe mogu biti itekako stresni. Najbolji način kako što lakše uploviti u jesenske poslovne ili školske izazove je dobra organizacija i opuštanje s vremena na vrijeme, a tu na scenu stupa šarolik izbor Huawei bežičnih slušalica i tableta. Osim za slušanje opuštenih nota, bežične slušalice još su bolji suputnik u obavljanju različitih poslovnih obaveza – videopoziva, online sastanaka, prezentacija. FreeBuds 4i bežične slušalice upravo odlikuje moćna baterija, jedinstven i elegantan dizajn, jasan i kvalitetan zvuk te opcija aktivnog uklanjanja buke (ANC). FreeBuds 4i zadržavaju dobro poznate odlike Huawei slušalica, omogućujući korisnicima da uživaju u dugotrajnom korištenju, a dolaze s 10-satnim trajanjem baterije, pa je moguće postići do 22 sata reprodukcije. Uz istaknutu kvalitetu zvuka i baterije, Huawei FreeBuds 4i pružaju i izvrsno iskustvo interakcije putem kontrole gestama. Korisnici mogu lako upravljati reprodukcijom glazbe, glasovnim pozivima i aktivirati ANC dodirom. Prilikom uparivanja jasno će se prikazati podaci o bateriji slušalica i kućišta za punjenje, a kao i svi drugi Huawei modeli, tako se i FreeBuds 4i lako povezuju sa svim telefonima koji rade na iOS ili Android sustavima.

Još jedna serija uređaja koja će u korak pratiti korisnike u svim njihovim zadacima, ambicijama, svakodnevnim avanturama, ali i kada se odmaraju od njih, su Huawei tableti. Konferencijski pozivi ili učenje na daljinu uz MatePad seriju tableta postaju još jednostavniji jer nikad nije bilo lakše povezati se s kolegama ili educirati online, pregledavati internet sadržaj, čitati e-mailove, i sve to uz napredne mogućnosti multitaskinga i pametne Huawei funkcije gdje se s lakoćom obavlja više radnji istovremeno. Tako je zahvaljujući impresivnom 1920x1200 FHD zaslonu te sustavu dvostrukih zvučnika, Huawei MatePad T10s idealan za gledanje videozapisa ili omiljene serije preko Netflix HD aplikacije, ali i izuzetno praktičan za kreiranje dokumenata i notiranje bilješki. Još jedan model, Huawei MatePad T10, svojim laganim i prijenosnim kućištem, omogućuje korisnicima jednostavno preuzimanje omiljenih aplikacija, igrica i videozapisa, a Huawei multiplikator aplikacija omogućuje tabletu prikaz dva prozora iste aplikacije ili prilagodbu veličine lijevog i desnog prozora radi bolje udobnosti i čitljivosti. Digitalna evolucija i nove tehnologije omogućile su ljudima da rade s različitih mjesta, a svojim poslovnim ili školskim avanturama puno se lakše vratiti uz seriju Huawei tableta. Detaljna ponuda Huawei tableta s popustima dostupna je na Huawei forum stranici.

Huawei laptopi – vjerni pratitelji u svakodnevnim obavezama

Laptopi iz MateBook Huawei obitelji savršeno odgovaraju potrebama obavljanja školskih i poslovnih zadataka. Jednostavnog, prekrasnog dizajna, moćnih performansi i praktičnih značajki i funkcija kao što su Huawei Share ili Multiscreen collaboration, Huawei laptopi toliko su funkcionalni da će korisnicima omogućiti bezbrižno iskustvo korištenja i efikasno ispunjavanje obaveza. Huawei MateBook D 14 i D 15 laptopi razlikuju se po dijagonali zaslona od 14 i 15,6 inča, a dolaze s FullView zaslonom rubova debljine tek 4.8 i 5.3mm, što je rezultiralo s 84 i 87 posto omjera zaslona u odnosu na kućište. Kao takvi idealni su za nošenje i transport na radno mjesto, u ured ili školu, a uz TUV Rheinland certifikat niske emisije štetne plave svjetlosti štite oči korisnika. Promo cijene Huawei laptopa s popustima dostupne su na Huawei forum stranici.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije