Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smijenjeni predsjednik Komore medicinskih sestara:
Povratak na članak

'Htio sam uvesti ‘jedan član, jedan glas’ – ali toga se uplašio klan u Komori'

Komora mora raditi u interesu svih medicinskih sestara i tehničara, a ne u interesu jednog klana koji želi njome ovladati. Sljedeći tjedan je sjednica Skupštine i očekujem da će Skupština stati na stranu zakonitosti i statutarnosti rada u Komori, poručio je Gazić

Komentari 4

KA
kamenporedputa
20:31 26.06.2021.

"Na teret mu stavljaju povredu radne dužnosti, trgovinu utjecajem, nepotizam..." u tom slučaju bivši, pokojni, gradonačelnik ne bi dobio tokaz, ne bi dobio zatvor nego bi dobio smrtnu kaznu.

VL
Avatar samočitam
samočitam
20:11 26.06.2021.

Nikakve koristi od svih mogućih komora. Članstvo i plaćanje ne malih članarina je obavezno, a oni ništa u luksuzno uređenim uredima ne rade.

VL
Avatar 2222
2222
15:43 27.06.2021.

Zatvoriti te komore i jean je dosta da nadzire. otvorite jedan ured za primanje povreda zajkona.

VL
CJ
cjepljeni
21:41 26.06.2021.

Medicinske sestre zasluzuju daleko bolje + vece place.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.